Amuzament

Scene obișnuite din viața de student

Studenti dormind

Faci efortul de a te trezi la prima oră să mergi la curs, te așezi poate chiar în prima bancă și simți cum încetul cu încetul asimilezi noile informații. Proful pune o întrebare și îți dai seama că tu chiar știi răspunsul! Te duci la tablă, iar proful emoționat te aplaudă. Toată sala te aplaudă. Eminescu te aplaudă.

Ia stai puțin.

Abia aștepți să scapi de acasa, să îți câștigi independența în marele oraș? Prea bine, te-ai angajat, ți-ai pus la punct materialele de facultate, ba chiar mai mult, îți faci timp și de o viață socială activă! Poate că ai pus la punct orașul, dar la cămin e cu totul altă poveste. Ieși 2 minute pe hol și ce îți e mai drag se întoarce cu fundul în sus.

Camera camin

Foto: Vlad Olaru

În traducere: “Bun venit, frate!”.

Îți zici “Azi stau maxim până la 10. Mâine mă trezesc fresh pentru cursuri!” în timp ce bei prima bere. 7 beri mai târziu îți dai seama că timpul e relativ și în viață trebuie să faci ce îți place. Bravo, ai ales să trăiești momentul la 2 dimineața, iar patul tău confortabil e în partea cealaltă a orașului. Dar până la urmă, la ce sunt buni prietenii?

Student camin

Foto: Anca Dobrescu

Ceea ce nu trebuie să uiți niciodata e că oricât de rău ar fi, trezește-te cu zambetul pe buze, iar în zilele mai ploioase lasă-ne pe noi să ne ocupăm de asta!

 

Autor: Alina Creţu

2 Comentarii

2 Comments

 1. Sebi

  7 octombrie 2015 la 21:26

  Viorel nu e in orice fel de camera, e in Club 224! Unul e ala, cea mai tare camera de camin 😛 :))

  P.S.: Intrebare relativa: de ce nu ati pus si voi un trademark pe pozele alea? Sau macar sursa. Cine a facut-o, de unde ati luat-o, etc.. Stiti si voi 😛 Stiu persoane pentru care chiar conteaza, dar nu vor sa zica. Eu m-am simtit cu camera sa o zic, poate ar fi trebuit sa o faceti voi 😛

  • Alexandru Ghita

   8 octombrie 2015 la 8:47

   Mulţumim pentru notificare, Sebi! Am adăugat şi sursele. Cele bune!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus