Card

Ce?

1
Spune “bun venit” noului tău card de reduceri pentru studenți! StudLand deschide porțile orașului pentru a-ți trăi studenția la un alt nivel. Folosește cardul StudLand și ai reduceri în magazine, pub-uri, restaurante, cafenele, ceainării, escape-rooms, servicii medicale și nu numai.

 

Cum?

2
Cum accesezi reducerile? Simplu! Tot ce trebuie să faci este să prezinți cardul StudLand atunci când vizitezi unul dintre localurile partenere. În plus, la fiecare scanare poți strânge puncte, cu care poți câștiga la sfârșitul lunii premiile anunțate pe pagina noastră de Facebook. Orașul este al tău, tu doar alegi unde să mergi. De acum te bucuri de anii studenției fără să mai strângi cureaua.

oferte

 

Cat?

3
Obține și tu cardul StudLand pentru doar 30 de lei! Acesta este valabil până la împlinirea vârstei de 26 de ani, timp în care te poți bucura de zeci de reduceri. Lista acestora este într-o continuă creștere. Investiția o recuperezi rapid de la primele utilizări.

 

Unde?

4
Unde pot obține cardul StudLand? Îl poți obține de la partenerii afișați mai jos. Suntem prezenți la majoritatea evenimentelor studențești, iar dacă ești și tu acolo poți obține cardul pe loc. Trebuie doar să ai la tine carnetul de student sau adeverința de studii.

Aici poți obține cardul StudLand

logo-club-tacClub TAC
Adresă: SEMA PARC, Splaiul Independenței nr. 319 (vezi pe hartă).
Telefon: 0733.972.178

 
logo asfASF-UB Asociația Studenților Fizicieni
Str.Atomiștilor nr.405 Măgurele (vezi pe hartă)
Telefon: 0720.842.042

 
logo asmiASMI Asociația Studenților la Matematică și Informatică
Str. Academiei nr.14 (vezi pe hartă)
Telefon: 0729.631.639

 
logo lsac bucureștiLSAC București
Spl. Independenței nr.313 (vezi pe hartă)
Telefon: 0722.797.747

 
logo aegee bucureștiAEGEE – București
Str. Frumoasă nr.31 (vezi pe hartă)
Telefon: 0737.402.740

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus