Diverse

Business Organisation for Students & StudLand

Business Organisation for Students StudLand 2015

Oameni deschiși, entuziaști și mai presus de toate, interesanți! Echipa StudLand a petrecut o seară alături de voluntarii din Business Organisation for Students (BOS). Odată ajunși, aceștia și-au deschis ușile și ne-au primit ca pe ai lor. Ne-au transmis emoție, entuziasm și poftă de viață alături de o altă definiție a ceea ce am crezut noi că înseamnă voluntariat. Am nimerit bine, pentru că am avut onoarea de a le cunoaște alumnii, de a le asculta povestea pe care au scris-o și experiența trăită în această organizație. Putem spune că ne plac și le mulțumim pentru căldura pe care ne-au oferit-o! Lăsăm mai jos cuvintele scrise de Andreea-Ana Tomouanu care povestește cum a ajuns să fie voluntară BOS.

Confesiunile unui BOS

“Mă împiedicam în fiecare zi de rutina cursurilor şi a seminariilor care păreau că nu se mai termină. Într-una din pauze, mi-a atras atenţia un stand cu oameni veseli, care discutau, râdeau, făceau poze şi împărţeau flyere colorate. Mi-au plăcut. Erau de la Business Organisation for Students, sau BOS, cum ziceau ei. Nu ştiam că acel nume urma să îmi atingă buzele de atâtea ori.

M-au acaparat din prima clipă cu buna dispoziţie, cu optimismul şi entuziasmul debordant. Păreau fericiţi să se afle acolo, să ne prezinte nouă, viitorilor membri, organizaţia lor. Nu părea un efort din partea lor să explice fiecăruia în parte că e vorba de un junior enterprise, de voluntariat, de departamente diverse, de proiecte dedicate studenţilor, de traininguri, de party-uri, de dezvoltare pe toate planurile. Se vedea implicarea şi plăcerea de a deschide noi drumuri.Business Organisation for Students studland
Acum sunt una de-a lor, sunt parte din această familie. Poate este un cuvânt puternic, însă nu este folosit întâmplător. BOS este o familie pentru că BOS te creşte, are grijă ca tu, studentule, tu care nu ştii exact ce vrei să faci cu viaţa ta, să te cunoşti pe tine, să îţi investeşti timpul şi resursele într-un mod constructiv, să înveţi să lucrezi şi să interacţionezi cu alţi oameni, să îţi faci prieteni noi, să te distrezi şi să te dezvolţi.

Iniţiativa este una din valorile noastre, pentru că tot ce facem vine din interior, din dorinţa de a aduce o schimbare, iar prin muncă, le transformăm în fapte. Spiritul de echipă este prezent pretutindeni, căci ştim că împreună putem face lucrurile să meargă ca pe roate. În BOS ne simţim bine pentru că nu există idee greşită, nu există prejudecăţi şi suntem deschişi la orice viziune nouă. Încurajăm creativitatea, inovaţia, originalitatea. Fiecare proiect este organizat cu responsabilitate şi este o portiţă spre dezvoltarea personală a noastră, iar evoluţia membrilor este vizibilă.

BOS înseamnă, mai presus de toate, prietenie. Înseamnă oameni noi pe care îi cunoşti, îi descoperi, oameni care ajung parte din viaţa ta şi cu care îţi petreci anii ăştia frumoşi. Împarţi cu ei nu numai sediul, markerele, bomboanele de ciocolată sau shot-urile, ci şi cele mai frumoase momente din anii de studenţie. Împreună formăm un întreg de oameni speciali, fiecare în felul său, un tot pe care îl apărăm şi pe care îl ducem mai departe cu mândrie şi cu bucurie în priviri, pentru care ne sacrificăm weekendul liber şi nu ne pare rău, ci dimpotrivă, savurăm clipele în BOS ca pe un cadou pe care ni-l facem singuri.
BOS este mai mult decât o organizaţie, este cadoul nostru pentru noi, pentru oamenii frumoşi de mâine.”

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus