Diverse

Câștigătorii Concursului Național de Procese Simulate Drept Civil Francisc Deak 2016

Câștigătorii Concursului Național de Procese Simulate Drept Civil Francisc Deak 2016 cover

ELSA București a organizat pe data de 14 mai 2016 Concursul Național de Procese Simulate Drept Civil Francisc Deak, ediția a VII-a, în cadrul Facultății de Drept a Universității din București.

Concursul Național de Procese Simulate Drept Civil Francisc Deak, eveniment devenit deja tradiție în cadrul Asociației ELSA București, și-a propus să ajute studenții la drept să-și exploreze potențialul printr-o introducere treptată în lumea pe care aceștia își doresc să o cucerească.

În cadrul evenimentului au participat la faza orală 8 echipe dintre care: două din Cluj Napoca, una din Timișoara și cinci din București; echipe formate din studenți din toți anii de studiu, anume I-IV.

Am dori să mulțumim pe această cale juriul nostru format din: Ana Nedelecu (RTPR Allen&Overy), Mirela Metea (Maravela și Asociații), Dan Petrache (Popovici, Nițu, Stoica și Asociații), Cristina Martinescu și Matei Ștefănescu, dar bineînțeles și sponsorilor noștri de la casele de avocatură: Popovici Nițu Stoica și Asociații, Maravela și Asociații (care au asigurat premiul pentru Locul I) și Răzvan Dincă și Asociații.

De asemenea, concursul s-a bucurat de sprijin din partea domnilor profesori: Romeo Popescu, Doru Traila, Vladimir Diaconiță, Mirela Ene, Lucian Poenaru.

Dorim să felicităm echipele câștigătoare:

  • Locul I a fost ocupat de Grapa Alin Ionuț și Petroi Radu Lucian (anul IV în cadrul Facultății de Drept, Universitatea București)
  • Locul II Nae Bogdan și Stoica Liana (anul IV în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București)
  • Locul III Pop Luminița Marcela și Grumaz Dorin Ciprian (anul III în cadrul Facultății de Drept din Cluj Napoca)
  • Premiul pentru cel mai bun orator a fost câștigat de Bogdan Nae
  • Flavius Stanca (student în anul III, Facultatea de Drept, Timișoara) a câștigat un internship plătit în cadrul RTPR Allen & Overy).

Ce este ELSA București?

logo elsaELSA (The European Law Students` Association) a fost înființată în 1981 de studenți la Drept din Austria, Germania, Polonia și Ungaria, fiind cea mai mare organizație internațională a studenților la Drept și a tinerilor juriști. În prezent, ELSA există în 41 de țări europene, în cadrul a peste 300 de universități, reunind peste 35.000 de membri. ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activități Academice, Seminare & Conferințe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală și profesională a studenților și a tinerilor juriști. Implicând stagii de practică, seminare și conferințe, publicații sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluția tinerilor în sistemul juridic.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus