Diverse

Cei mai buni 250 de tineri vin la Top Talents România

la TOP Talents România

Ediția cu numărul 9 la Top Talents România va avea loc saptămâna aceasta, pe 25 – 26 noiembrie la Hotel Novotel din București. În fiecare an evenimentul reunește 250 de tineri cu potențial, cei mai buni la nivel național. În urma unui proces de selecție riguros, aceștia primesc invitația de a fi prezenți timp de 2 zile la Top Talents unde au ocazia să învețe de la profesioniști care sunt pașii pentru o carieră de succes.

Cui i se adresează?

Evenimentul Top Talents România îşi propune să identifice şi să premieze tineri cu rezultate excepţionale şi cu motivaţie pentru dezvoltarea personală şi profesională. Proiectul se adresează studenţilor în ani terminali de facultate, masteranzilor şi proaspăt absolvenţilor. Participarea este gratuită în baza înscrierii pe site-ul www.hipo.ro.

Ce facem la Top Talents România?

Agenda evenimentului Top Talents România este structurată astfel încât să ofere o experiență importantă de învățare și socializare celor 250 de finaliști. Vor fi conferințe susținute de reprezentanți ai companiilor, dar și zone de interacțiune precum Networking Career Corners și workshopuri susținute de companiile prezente.

În ceea ce privește speakerii evenimentului, în cadrul ediției Top Talents Romania din acest an, vor fi prezenți:

  • Elisabeta Moraru, Country Manager Google România
  • Sergiu Neguț, CEO & board adviser specializat în creștere antreprenorială și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România
  • Vargha Moayed, EY Advisory Service Line Leader
  • Nicolae Vilceanu – Network Deployment Director, Vodafone România.

Workshop de Storytelling

Alex Glod, senior trainer și TEDx Speaker, va susține un workshop de Storytelling. Participanții vor învăța cum să empatizeze cu audiența și cum pot comunica eficient. În cadrul workshopului „The power of self directed learning” echipa Rocketists le va arăta celor interesați cum poate deveni învățarea un proces valoros, productiv și distractiv. Totodată, candidații pot afla de la reprezentanții companiilor participante informații utile despre oportunitățile de carieră deschise, procesul de selecție, modul în care poate evolua cariera lor.

Workshop-uri

Alături de Bogdan Grigore, candidații vor participa în prima zi a evenimentului la sesiunea Fun & Motivation, iar în a doua zi la workshopul de Public Speaking.

În cadrul evenimentului, Universum Events va organiza două activități interactive: Peak Performance și Beat the Box. Aceste sesiuni îi vor ajuta pe participanți să găsească soluții creative la probleme și să lucreze eficient în echipă.

Alte detalii

Mai multe informații despre eveniment pot fi accesate pe site-ul www.hipo.ro .

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus