Diverse

Cum a fost la Concursul de Procese Simulate de Drept Penal și Procedură Penală? 2016

Cum a fost la Concursul de Procese Simulate de Drept Penal și Procedură Penală? 2016 cover

ELSA Bucureşti a organizat pe data de 9 aprilie Concursul de Procese Simulate de Drept Penal și Procedură Penală, în colaborare cu casa de avocatură Budusan, Albu și Asociații, la Tribunalul Bucureşti.

Studenții anului III ai Facultății de Drept, din cadrul Universității din Bucureşti au fost invitați să învețe din propria experiență ce înseamnă să fii parte la un litigiu pe tema dreptului penal.

Budușan , Albu și Asociații este o societate de avocatură specializată în dreptul penal al afacerilor, singura de pe piața românească specializată în gestionarea cauzelor de criminalitate a afacerilor atât din perspectiva apărării, cât și din perspectiva protejării intereselor persoanelor și companiilor vizate de activitatea infracțională.

Concursul de Procese Simulate – Juriul

Juriul concursului a fost alcătuit din personalități ale lumii juridice, anume: Dragoș Pârgaru- avocat, Teodor Manea drd. Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Florentina Frumusanu, avocat.

Concursul de Procese Simulate – Câștigătorii

În ceea ce priveşte câştigătorii: locul 1 a fost ocupat de Bogdan Munteanu şi Mădălina Păcală, Locul 2 Teodora Irimia și Ioana Dulamă , best speaker: Teodor Irimia. Aceştia au fost răsplătiți, pe lângă premiile obişnuite şi cu puncte în plus la examenele de drept penal şi procedura penală.

Ce este ELSA Bucureşti?

ELSA (The European Law Students` Association) a fost înființată în 1981 de studenți la Drept din Austria, Germania, Polonia şi Ungaria, fiind cea mai mare organizație internațională a studenților la Drept şi a tinerilor jurişti. În prezent, ELSA există în 41 de țări europene, în cadrul a peste 300 de universități, reunind peste 35.000 de membri. ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activități Academice, Seminare & Conferințe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenților şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferințe, publicații sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluția tinerilor în sistemul juridic.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus