Diverse

ELSA București organizează Postuniversitaria

postuniversitaria

ELSA București organizează în perioada 18 octombire- 24 noiembrie 2016 Postuniversitaria. Unul dintre cele mai de anvergura proiecte ale departamentului STEP își propune să obțină locuri de practică în cadrul instituiilor publice din București pentru studenții la drept.

Despre Postuniversitaria

Acesta se desfășoară pe mai multe etape și anume: începând cu 18 octombrie, studenții au început să-și ridice chestionarul de înscriere de la sediul asociației, urmând să susțină interviuri de pe 25 octombrie pana pe data de 27 octombrie.

În cadrul interviului fiecare în parte își va putea exprima opțiunea cu privire la instituțiile la care dorește să-și desfășoare practica juridică. Printre acestea se numără: Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, judecătorii, parchete, Ministerul Justiției, CSM, Avocatul Poporului, Curtea de Apel , INM.

Următorul pas constă în desfășurarea stagiului de practică, care va avea loc pentru studenții anilor I și II în perioada 14 noiembrie- 25 noiembire, iar pentru cei ai anilor III și IV în perioada 14 noiembrie- 02 decembrie.

Alte detalii

Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul nostru , precum și pagina de facebook a evenimentului.

Despre ELSA București

logo elsaELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activități Academice, Seminare & Conferințe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală și profesională a studenților și a tinerilor juriști. Implicând stagii de practică, seminare și conferințe, publicații sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluția tinerilor în sistemul juridic.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus