Diverse

Fonduri de burse și Universități aflate în premieră în România – RIUF 2016

Fonduri de burse și Universități aflate în premieră în România - RIUF 2016 cover studland.ro

Pe 18, 19 și 20 martie, la RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud Est, tinerii care doresc să afle mai multe despre programele de studiu (licență, masterat, MBA și doctorat), în străinătate și în România, se pot întâlni cu peste 95 de universități și instituții educaționale din țări precum Marea Britanie, Olanda, SUA, România, Germania, Danemarca, Australia, Elveția, Franța, Belgia, Italia, Spania și Austria.

Fond de burse de 3.000.000 de euro în Germania, Marea Britanie și Olanda

La RIUF ai ocazia să afli informații esențiale despre burse și posibilitățile de finanțare ale studiilor în străinătate la nivel de licență și master precum:

 • Fond de burse de 1.500.000€ de la DAAD pentru licență, master și doctorat;
 • Burse de la Coventry University doar pentru studenții romani;
 • 100 de burse în valoare de £10.000 pentru studii de master la University of Sheffield;
 • Burse de până la £3.000 la University of Greenwich, University of Surrey și Swansea University pentru rezultate peste 9 la examentul de Bacalaureat;
 • Burse de £10.000 la British Council IELTS Awards.

Prezentare RIUF 2016

Programe de studiu la nivel de licență, masterat, MBA și doctorat de la peste 30 de universități din Marea Britanie

Vrei să studiezi la o universitate din UK? La RIUF te așteaptă 34 de universități din Marea Britanie. Printre programele de studiu pe care aceștia le propun tinerilor români, se numară și cele în domenii precum business, management, economie, marketing, advertising, multimedia, inginerie și IT, comunicare și jurnalism, științe politice și relații internaționale, turism, artă și design. Însă, chiar și cei care doresc să studieze geografie sau drept pot găsi programele de studiu dorite, la una dintre cele peste 30 de universități din Marea Britanie prezente la RIUF.

Participanți RIUF 2016

20 de universități aflate în premieră la RIUF și în România

Peste 95 de universități și instituții educaționale din 15 țări vor fi prezente, în luna martie la RIUF. Dintre acestea 20 vor participa în premieră la un eveniment educațional din România. University of Reading, University of Surrey, Rotterdam School of Management și Swansea University sunt doar câteva dintre universitățile care vor ajunge pentru prima dată în România pe 18,19 și 20 martie. Lista completă a expozanților o poți vedea pe site-ul evenimentului.

Înregistrare și alte detalii

Dacă vrei să afli mai multe despre oportunitățile de studiu în România și în străinătate, înscrie-te pe www.riuf.ro și vino la Sala Palatului, pe 18, 19 sau 20 martie 2016. Înregistrarea pe site îți permite accesul pe toata durata târgului, inclusiv la prezentarile susținute de către reprezentanții universităților din cadrul evenimentului. Cei care nu pot ajunge la târgul care va avea loc în București, se pot înscrie la edițiile din Cluj Napoca (22 martie, Sala Polivalentă) și Brașov (24 martie, Aro Palace Hotel).

Participanți riuf 2016 2

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.

Persoană de contact
Ruxandra ZAHARIA
Marketing & PR Manager
[email protected]
0746.575.945

1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Rhinoturkiye.Com

  10 mai 2017 la 4:19

  Fine way of explaining, and good post to get data about my presentation subject, which i am going to
  deliver in institution of higher education.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus