Diverse

imSMART 2015 – Câştigătorii

imsmart studland

A venit momentul tragem linie şi vedem concluziile şi amprentele lăsate anul acesta la imSMART!

În primul rând am vrea să mulțumim tuturor participanților, datorită tinerilor ambițiosi ca ei, continuăm în fiecare an cu încă o ediție! Pentru noi sunteți toți câștigători. Ați crezut într-o idee și ați îndrăznit să mergeți cu ea până la final, iar acest lucru vă pune deja deasupra tuturor celor cu schițe uitate pe hârtie.

Și acum, să revenim la concurenți! Anul acesta am avut onoarea de a oferi locul I echipei Smart Rubik, formată din Robert Lucian Chiriac si Enache Alexandra-Maria. Aceștia au creat un roboțel ce rezolvă cuburi rubik, proiect ce a durat 2 ani și care încă evoluează. Ideea lor a fost inspirată de interesul colegilor lor de clasă care iși petreceau pauzele rezolvând cuburi rubik. Îi felicităm nu numai pentru premiu, ci și pentru dovada că atunci când știi ce vrei nu contează de câte obstacole te lovești cât timp te ridici și mergi mai departe.

imsmart Robert Lucian Chiriac Enache Alexandra-Maria

Locul al doilea a aparținut echipei SmartBytes (Buicescu Alexandru și Vulpe Elisabeta-Lucia). Aplicația lor “Notification Filter“ constă în rezolvarea unei mari probleme a persoanelor căutate, prioritizarea notificărilor de pe telefon. Dezvoltatorii au format un duo dinamic perfect prin calitățile lor complementare de target user – developer.

imsmart elisabeta vulpe buicescu alexandru

Pe locul al treilea, dar nu cel din urmă, avem echipa AweSoft (Horodnic Dragos Stefan, Ghiorghiță Catalina și Ilie Ștefan Ionuț) cu aplicația “FoodForward”. Cu ajutorul acestei aplicații, userul poate comanda și plăti mâncarea în prealabil la un restaurant. Astfel, prin eficienta economisire a timpului, persoanele mereu în mișcare primesc o alternativă mai sănatoasa la mâncarea de tip fast-food.

imsmart horodnic dragos

Acestea sunt cele 3 echipe câștigătoare de anul acesta! Suntem mândri că am reușit să ducem un proiect de o asemenea amploare până la capăt, însă suntem conștienți că întotdeauna este loc de mai bine. Așa că așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție imSMART!

imsmart castigatorii

Ne revedem anul viitor!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus