Diverse

Lawyers at work ([email protected]). Cum a fost? 2016

discurs Lawyers at work (L@W). Cum a fost? 2016

ELSA București a organizat joi, 17 martie 2016 în parteneriat cu casa de avocatură ONV LAW, Lawyers at work ([email protected]).
Evenimentul s-a desfășurat pe baza unei structuri duale, constând în prima parte într-o vizită la sediul ONV LAW, urmată de o discuție la o cafea în Copper’s Pub. Tema prelegerii a fost aceea a Achiziților publice și a Litigilor. În primă fază doamna avocat Alina Bilan, Partener ONV LAW le-a vorbit studenților despre ce înseamnă achizițiile publice și care este aplicabilitatea acestei ramuri de drept în practică. Ulterior cuvântul a fost preluat de domnul avocat Mihai Furtuna, de asemenea partener al ONV LAW, care a prezentat studenților o viziune inedită asupra tipologiilor practicienilor, dar și a clienților cu care un avocat se confruntă.

ședintă Lawyers at work (L@W). Cum a fost? 2016

Adresat studenților anilor II și III ai Facultății de Drept din cadrul Universității din București, evenimentul a fost o adevărată oportunitate de a înțelege substratul meseriei de avocat, de a prinde gustul lumii avocațiale, dar și de a petrece câteva ore alături de juriști cu adevărat pasionați de meseria pe care au ales să o desfășoare.

Sub îndemnul “Come and find out what [email protected] is really about!”, studenții care au ales să participe la acest eveniment au plecat cu un bagaj de cunoștințe îmbunătățit și cu speranța că într-o bună zi vor avea șansa de a se alătura echipei ONV LAW.

instruire oameni Lawyers at work (L@W). Cum a fost? 2016

Ultima ediție [email protected] a fost despre subiecte interesante și oameni pasionați. Avocații de la ONV ne-au primit în sediul lor, ne-au prezentat partea practică a domeniilor în care activează și ne-au dat multe sfaturi utile. – Participant

[email protected] organizat în parteneriat cu ONV LAW a avut ca rezultat una dintre cele mai plăcute conferințe la care am participat. – Participant

Ce este ELSA București?

ELSA (The European Law Students` Association) a fost înființată în 1981 de studenți la Drept din Austria, Germania, Polonia și Ungaria, fiind cea mai mare organizație internațională a studenților la Drept și a tinerilor juriști. În prezent, ELSA există în 41 de țări europene, în cadrul a peste 300 de universități, reunind peste 35.000 de membri. ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activități Academice, Seminare & Conferințe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală și profesională a studenților și a tinerilor juriști. Implicând stagii de practică, seminare și conferințe, publicații sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluția tinerilor în sistemul juridic.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus