Diverse

Povestea festivalului Serile Teatrului Studențesc

Serile teatrului studențesc sis cover
© SiSC

Acum 19 ani, mai mulți studenți pasionați de artă, din cadrul Sindicatului Studenților din Cibernetică (SiSC), s-au decis să împărtășească lumii dragostea lor față de teatru, astfel, luând naștere Serile Teatrului Studențesc (STS). Acesta este un festival național de teatru, care, în fiecare an adună oameni doritori să evadeze pentru câteva ore din cotidian.

De atunci și până acum, misiunea festivalului este de a reuni cât mai mulți iubitori de artă și de a promova teatrul. De aceea, tinerii din toate colțurile țării au posibiliatea de a se afirma în acestă direcție și prin intermediul acestui proiect organizat din și cu suflet.

Juriul acestei ediții

De-a lungul anilor, juriul festivalului a fost format din persoane cu un nume plin de rezonanță pentru această arie a artei, iar printre acestea se numără: Vlad Rădescu, Cristi Martin, Brândușa Mircea și mulți alții.

Fiind un festival orientat către dezvoltare, atât trupe de profesioniști, cât și de amatori, se pot bucura de aplauzele furtunoase ale publicului, iar pe lângă acestea, paricipanții pot beneficia și de numeroase premii.

Când are loc?

Anul acesta, Serile Teatrului Studențesc își va deschide porțile în perioada 3-7 aprilie, urmând să găzduiască în cele 5 zile dedicate frumosului, oameni cu aceeași pasiune: arta. Pentru a nu pierde nici o informație cu privire la detaliile festivalului, site-ul STS, este actualizat în mod constant.

Intrarea va fi liberă, întrucât considerăm că arta este neprețuită. Bugetul festivalului a fost cu mult redus, însă unele cheltuielile administrative nu au putut fi neglijate. Dintre acestea fac parte și cazarea trupelor din afara Bucureștiului, care vin pentru a lua parte la experiența STS, precum și promovarea festivalului.

Susține STS

logo serile teatrului studențescDacă și tu vrei să faci parte din povestea „Serile Teatrului Studențesc”, poți susține festivalul aici sau poți spune mai departe cunoscuților, deoarece orice ajutor este bine-venit.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus