Diverse

Premiu de 300 de euro la S.T.A.R.T. 2016!

Premiu de 300 de euro la S.T.A.R.T. 2016!

Premiu de 300 de euro oferit de CST

Dacă încă nu te-ai înscris la tabăra de antreprenoriat S.T.A.R.T. 2016 ai încă un motiv ca sa o faci! CST oferă echipei care își valorifică spiritul inovator prin cunoștințele acumulate la workshop-uri premiul de 300 de euro. Te mai poți înscrie până pe 3 august aici!

De asemenea ASMI premiază spiritul de echipă, așadar cei ce dau dovadă de teamwork au șansa de a câștiga 3 locuri într-o tabără la munte.

De ce S.T.A.R.T. 2016?

Ediția S.T.A.R.T. 2016 va aduce împreună cei mai buni 45 de participanți, selecționați pentru a lua parte la școala de formare. Pe parcursul acesteia vor putea lua parte la workshop-uri de Presentation Skills, Antreprenoriat în Tehnologie sau Strategii de Business susținute de specialiști din domeniul IT, matematic și economic.

Ce facem la S.T.A.R.T. 2016?

Echipele își vor putea pune în aplicare cunoștințele acumulate în urma workshop-urilor prin conceperea unei idei de startup. Fiecare dintre acestea va ține o prezentare a conceptului care trebuie să respecte cele 3 componente: idee, implementare și promovare. Mai multe detalii găsești aici!

Prezentarea va fi susținută în fața publicului prezent la eveniment și a juriului care va oferi feedback!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus