Diverse

Vizită de noaptea ONG-urilor studențești

noaptea-ong-urilor

Inarmați cu entuziasm și voie bună, de noaptea ONG-urilor studențești echipa StudLand și-a propus un singur lucru: să cunoască îndeaproape acești oamenii ambițioși și plini de viață. Se anunța a fi o noapte pe cinste și exact asa a și fost!

În micul nostru tur te-am cunoscut pe tine. Da, pe tine, cea la care am sunat din clopoțel și ne-ai primit cu voie bună. Pe voi, ce ne-ați îndulcit pe toți cu budincuțele voastre. Pe tine, ce ai întins o mână și ai oferit încredere. Pe tine, cea care ne-ai încântat cu vocea ta. Pe voi, ce v-ați lăsat amprenta în culori. Pe voi, ce ați oferit îmbrățișări. Te-am cunoscut pe tine, omul, voluntarul, entuziastul!

Putem spune cu tărie că a fost o experiență grozavă, iar singurul nostru regret este că am reușit să ajungem în prea puține locații (păzea, urmatoarea dată nu scăpați de noi!). Le mulțumim atât de mult studenților care și-au arătat interesul pentru voluntariat și mai ales pentru StudLand. Sperăm să ne revedem curând!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus