Evenimente

1stEP revine cu cea de-a șasea ediție

1stEP
© Business Organization for Students

În zilele de 4 și 11 aprilie, Business Organization for Students desfășoară cea de-a șasea ediție a proiectului 1stEP. Anul acesta abordează o tematică nouă, în comparație cu celelalte ediții:1stEP was wrong. Dacă evenimentele success-related sunt des întâlnite, proiectul aduce în prim plan povestea din spatele succesului. Ambele seri de eveniment se vor desfășura la Impact Hub (Strada Halelor, nr. 5, București).

Despre 1stEP

logo 1stEP 20171stEP este un proiect marca Business Organization for Students ce se află la cea de-a șasea ediție. Acesta a luat naștere din pasiune pentru antreprenoriat pe data de 8 aprilie 2012, și are ca scop convingerea tinerilor că reușita în afaceri nu este imposibil de atins, iar obstacolele pe care le întâmpină un antreprenor în formare sunt ușor de depășit dacă acționează cu pasiune și determinare.

Cum se va desfășura?

Structurat pe două zile, cu sesiuni de storytelling inedite, proiectul își propune să ofere, prin intermediul invitaților speciali, sfaturi și povești care i-ar putea ajuta pe tineri să facă primul pas către o carieră în domeniul antreprenoriatului. Fiecare speaker va aborda momentele care au reprezentat un obstacol în cariera sa, dar și modalitățile în care el a reușit să ducă planul mai departe și să își îndeplinească visul.

În prima zi, îi vom avea alături de noi pe Catrinel Zaharia, Tudor Maxim și Cristian Teișan. Pe 11 aprilie, surprizele continuă cu Andrei Crețu și Iulian Cîrciumaru de la 7card și nu în ultimul rând, Paul Badea. Timp de 15 minute, fiecare speaker va oferi sfaturi și va împărtăși experiențele pe care le-a avut în domeniu, urmând mai apoi o sesiune Q&A de 10 minute. La sfârșit, timp de o oră, se va desfășura o sesiune de networking unde participanții pot interacționa atât unii cu ceilalți, cât și cu speakerii.

Surprize și tombolă

După fiecare ediție, participanții vor fi răsplătiți pentru manifestarea interesului față de un domeniu atât de deosebit. În acest sens, vor primi surprize și de asemenea, vor participa la o tombolă pentru un premiu special.

Alte detalii

Pentru mai multe detalii despre 1stEP, puteți accesa site-ul sau pagina de Facebook.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus