Evenimente

A IV-a ediție a concursului imSMART

imsmart 2015

Asociaţia Studenţilor la Matematică şi Informatică (ASMI) lansează a 4-a ediție a concursului imSMART(Informatics and Mathematics Students Moving Ahead in Research and Technology).

Fără a restrânge libertatea și imaginația prin impunerea utilizării unei tehnologii anume, imSMART caută persoane care cred în ambiția ideilor lor și au curajul de a îmbina tehnologiile, căutând combinația perfectă, care să reflecte viziunea unei aplicații ce depășește barierele actuale.

La competiție pot participa toți studenții care vor să își expună proiectele unui public interesat și care doresc să profite de oportunitatea de a lua legătura cu firmele sponsor ale evenimentului. Tot ce trebuie să faci este să îți formezi o echipă de 2-5 membri, să împărțiți task-uri, să vă folosiți la maximum creativitatea și originalitatea și să trimiteți până pe 22 octombrie o aplicație care să impresioneze juriul și companiile prezente la eveniment.

Pentru înscriere și mult mai multe detalii consulțati site-ul proiectului.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus