Evenimente

Artă’n Dar 2016 @ASMI

Artă’n dar
© ASMI

Când simțim că se apropie sărbatorile ne gândim cu încântare și cu inima trepidând la acasă, la timpul petrecut în familie, la cum vom fi răsfățați cu miresme și preparate alese, la luminițe, cadouri și multă dragoste, dar pentru că mai avem „un pic” de facultate până atunci și pentru că sărbătoarea Crăciunului înseamnă cel mai mult „a dărui” ASMI te invită să iei parte la Artă’n dar!

Despre Artă’n dar

O săptamână specială, plină de suspans, Artă’n dar este un proiect caritabil unde prin organizarea atât a unui stand cu obiecte handmade în holul Facultății de Matematică și Informatică, cât și a patru seri tematice, a unui workshop de dans, plus o petrecere finală de Crăciun, sunt strânse donații ce vor fi dăruite unui caz social ales de Crucea Roșie. Vino și tu, împARTE bucurie!

CÂND ȘI UNDE?

Workshop de Dans

Dăm startul „maratonului de artă” cu un workshop de dansuri latino. La Casa de Cultură a Studenților, duminică, 11 decembrie, la ora 14:00, nu rata ocazia de a-ți pune trupul în mișcare și de a învăța ceva nou sau, de ce nu, de a ne arăta tuturor ceea ce poți în materie de salsa, samba și cha-cha-cha!

calea plevnei, 61 bucuresti

Seara de Teatru

Fie că ești sau nu un împătimit al teatrului, vino luni, 12 decembrie, la Teatrul Evreiesc de Stat, începând cu ora 19:30 să te convingi cât de bine se îmbină științele exacte cu actoria! După o scurtă prezentare a invitatei noastre secrete, studenții facultății noastre te vor incânta cu scurte momente de comedie și monologuri. Îți poți ridica invitația din holul Facultății de Matematică și Informatică, de la standul Artă’ dar.

Strada Doctor Barasch Iuliu, București 030167

Seara de Stand-up

N-ai mai auzit de mult o glumă bună și îți e dor? Poate că suntem noi împătimiți după matematică, dar serios, avem și simțul umorului! Vrem să îți demonstrăm asta marți, 13 decembrie, de la ora 20:00 la Arena PUB, unde artiști precum ALL‐in, Cristian Dumitru, Andrei Girjob și Urban Impro îți vor readuce zâmbetul pe buze.

44.445936, 26.052029

Seara de Muzică

Suntem artiști compleți, așadar pe 14 decembrie, de la ora 20:00 ne dezvăluim talentul în materie de muzică, ne unim forțele, ne luăm chitara, vioara sau vocea pentru un concert caritabil la Grill PUB. Vino să asculți melodiile tale preferate de la Vama Veche, Bob Marley, Sunrise Avenue, Phoenix și mulți alții!

44.445983, 26.047275

Seara de Boardgames

Continuăm să dăruim voia bună joi, pe 15 decembrie, la Sufrageria cu Jocuri, de la ora 20:00 cu seara de Boardgames! Exact, deși suntem mărișori și „șoricei de bibliotecă”, ne place să ne jucăm din când în când! Te provocăm să îți încerci atenția, tenacitatea și capacitatea de a lucra în echipă, totul într-o atmosferă fun.

44.440703, 26.101886

LER Party

Ca orice eveniment demn de păstrat în memorie, încheiem seria Artă’n Dar cu Ler Party! Cu multă voie bună, inima deschisă și evident LER, pe 16 decembrie te așteptăm la BLUE CLUB de la 22:00. Vino si distrează-te cu noi cum n-ai mai făcut-o de mult și cum se cuvine după atâta facultate!

44.445908, 26.051267

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Dacă am omis vreun detaliu sau ești curios care dintre prietenii tăi au dat deja „going” caută pe facebook următoarele evenimente: Workshop de Dans, Seara de Teatru, Seara de Boardgames, Seara de Stand-up, Seara de Muzică și Ler Party!

Alătură-te nouă, împARTE și primește bucurie!

CINE SUNT ASMI?

logo asmiASMI – Asociația Studenților la Matematică și Informatică, cu alte cuvinte, tineri care sunt acolo în momentele din studenție când crezi că vei renunta și îți dovedesc că poți mai mult de atât! Scopul nostru e să ajutăm studenții și să le oferim ce au nevoie! Pentru mai multe detalii poți accesa site-ul oficial!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus