Evenimente

BKO Amator Tour @Club TAC

BKO Amator Tour
© Club TAC

Club TAC vă invită la BKO Amator Tour. Acest turneu este adresat jucătoriilor de billiard indiferent de nivelul de joc practicat.

Despre BKO Amator Tour

Turneul BKO Amator Tour a fost creat cu scopul de a oferi tuturor jucătorilor amatori de billiard șansa să participe la o competiție unde oricine poate câstiga.

Reguli de joc

La acest turneu se va juca Bila 9, cu bila 9 pe punct. Se va juca primul la 6. Se acordă avantaje între jucători în funcție de categoria din care aceștia fac parte. Astfel jucătorii din categoriile A și B vor acorda avantaje de 1 sau 2 freamuri jucătorilor din categoriile inferioare (ex jucătorii din categoria A oferă un avantaj jucătorilor din categoria C de 2 până la 6).

Reduceri card StudLand

Dacă ai cardul StudLand beneficiezi de reducere de 10 % la produsele de bar și restaurant! Obține și tu cardul StudLand! Mai multe detalii aici.

Premii

Fond de premiere minim garantat (Asta înseamnă că la startul fiecărui turneu se va anunța suma strânsă din taxele de participare și de fiecare dată când aceasta va fi mai mare decât fondul de premiere, se va suplimenta):

  • Locul 1 – 300 de lei
  • Locul 2 – 200 de lei
  • Locul 3 – 100 de lei
  • Locul 4 – bax de bere

Când și unde?

Turneul BKO Amator Tour este organizat în fiecare zi de marți la ora 18:30 în Club TAC, SEMA PARC, Splaiul Independenței nr. 319, OB 19, București.

44.442207, 26.045890

Cum mă înscriu?

Taxa de participare – 30 de lei. Fetele și juniorii au taxa de participare 0 lei la turneele BKO! Înscrierile se fac la recepția Club TAC sau telefonic la 0733.972.178.

Mai multe detalii găsești aici.

Despre Billiard Kombat Open

logo-club-tacBilliard Kombat Open (BKO) este cel mai atractiv circuit open de billiard din România. BKO a fost creat cu scopul de a revitaliza biliardul în România și pentru a descoperi jucători capabili să performeze în turneele internaționale. BKO organizează o gamă variată de concursuri atât pentru jucătorii profesioniști cât și pentru jucătorii amatori.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus