Evenimente

Codette Celebration Day

Codette Celebration Day
© Codette

Codette Celebration Day este conferința de o zi dedicată Anitei Borg, care celebrează femeile din IT&C. Abordăm subiecte de la robotică la user experince design și antreprenoriat.

Despre Codette Celebration Day

Codette Celebration Day aduce în prim plan femei cu o pasiune pentru tehnologie și abilități tehnice remarcabile, care împărtășesc din experiența lor. Prezentările lor includ abordarea de proiecte tehnice și probleme survenite în cadrul dezvoltării. În zona de Interview Mentoring poți afla ce direcții de carieră îți sunt potrivite bazate pe experiența ta, tips & tricks pentru interviuri și sfaturi pentru pașii pe care ai putea să îi urmezi.

În același timp, ne amintim și de dr. Anita Borg, o femeie pasionata de IT&C care a schimbat cursul istoriei prin proiectele ei de implicare a mai multor femei în domeniu. Îi dedicăm acest eveniment și sperăm ca inițiativelenoastre să fie de impact și pe viitor!

Programul evenimentului:

 • 10:00 – 11:00 Înregistrare
 • 11:00 – 11:30 Giorgiana Vlăsceanu, Co-founder Codette – Opening Keynote
 • 11:30 – 12:15 Nicoleta Iliuha, Front End Developer at Vivat Inc, Chisinau – I set FIRE to your BASE
 • 12:15 – 13:00 Olivia Vereha, UX Designer @ Code4Romania – Before and after the Code
 • 13:00 – 14:00 Prânzul
 • 14:00 – 14:30 Networking
 • 14:30 – 15:00 Speaker @ Accenture
 • 15:00 – 15:30 Alex Păduraru, Managing Partner @ Creative Tim – De la un proiect personal la un startup profitabil
 • 15:30 – 16:00 Coffee break
 • 16:00 – 17:00 Panel Tech Entrepreneurship: Alexandra Anghel (Co-founder & CTO Appticles), Alexandra Roată (Co-founder & Managing Partner Softlead), Valerica Dragomir (Director Executiv ANIS), David Timiș (Growth Engine Manager at Google), Diana Neculai (Froala)
 • 17:00 – 17:20 Closing remarks
 • 17:20 – 18:00 Networking

Când și unde are loc?

Evenimentul va avea loc pe 11 martie începând cu ora 10:00 la TechHub Bucharest (Strada Nicolae Filipescu 39-41). Nu uita să te înscrii!

Alte detalii:

Site conferinta.
Pagina de Facebook a evenimentului.
Formular de înscriere.

Despre Codette

logo codetteCodette este comunitatea pentru toate femeile interesate de sfera IT din România, fie ele începătoare sau avansate, la liceu, studente, sau cu ani de experiență.
Codette își propune să creeze oportunități și evenimente pentru toate nivelurile de experiență si pentru toate categoriile de vârstă. Printre activitățile Codette putem enumera cursuri practice (workshopuri), sesiuni de informare cu privire la carieră, întâlniri de lucru, prezentări, sesiuni informale, precum și alte activități care se pretează la nevoile comunității.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus