Evenimente

Cupa ASID, ediția a VIII-a 2016

Cupa ASID, ediția a VIII-a 2016 cover

ASID sărbătorește 11 ani de existență și v-a pregătit activități sportive sub forma unui campionat de fotbal. Ne mândrim că în acest an vom desfășura ediția a VIII-a a Cupei ASID.
 Ce ziceți? Alungăm definitiv iarna prin aceasta demonstrație sportivă? Vă așteptăm!

Observații privind desfășurarea campionatului:

  1. Nu este permisă participarea altor persoane în afară de studenți, masteranzi, doctoranzi ai Facultății de Istorie.
  2. Numărul de echipe participante este de șase. Fiecare echipă va avea în componența ei 7 jucători (6+1).
  3. Vor fi două grupe a câte trei echipe. Primele două echipe din fiecare grupă vor accede în semifinale. Echipa clasată pe primul loc din grupa A va întâlni echipa plasată pe locul doi din grupa B.
  4. Durata unei reprize va fi de 8 minute, cu 2 minute pauză între reprize.
  5. Grupele și programul meciurilor va fi tras la sorti în dimineața evenimentului la ora 9:45, în prezența căpitanilor. Tragerea se va efectua indiferent dacă un căpitan absentează sau nu.
  6. Dacă se întamplă întârzierea mai mare de 10 minute a unei echipe programate ca având primul meci, nu se va da forfeit, ci va începe meciul programat următor (numai în privința primului meci al campionatului).
  7. Foarte important! Nu sunt permise injuriile sau comportamentul agresiv la adresa participanților, arbitrilor sau spectatorilor. Nerespectarea acestei reguli va aduce cu sine pierderea meciului cu 3-0.

Cupa ASID, ediția a VIII-a 2016 2 cover

Când și unde are loc Cupa ASID?

Cupa ASID are loc joi, 7 aprilie 2016, începând cu ora 10:00 și se va desfășura pe terenurile de sport de la Facultatea de Drept a Universității București (Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46).

44.435198, 26.082097

Înscriere și alte detalii

Pentru înscrierea în Cupa ASID persoana de contact este Marius Nițoiu: 0758.370.036
Urmărește evenimentul și pe pagina de facebook.

Despre A.S.I.D.

A.S.I.D. este o organizație nonguvernamentală, non-profit și apolitică, singura asociație reprezentativă a studenților din Facultatea de Istorie, înființată la 6 aprilie 2005. Din mai 2005 este membră în Asociația Studenților din Universitatea din București (A.S.U.B.), iar din februarie 2007 membră în Uniunea Studenților din România (U.S.R.). În iulie 2010 am pus bazele primei filiale a International Students of History Association (ISHA), ISHA Bucharest. Mai multe detalii despre asociație pe site.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus