Evenimente

ELSA Frat Days

elsa frat party 2017
© ELSA București

ELSA București vine în acest an cu un nou concept adresat bobocilor de la Drept, menit să le ureze acestora „Bun venit!” într-un stil original. Din dorința de a-i ajuta să se integreze cât mai ușor cu putință, dar și de a-i introduce cum se cuvine în studenție, evenimentul ce va avea loc pe parcursul a 3 zile a fost gândit astfel încât să fie echilibrul perfect între facultate și distracție.

Despre ELSA Frat Days

ELSA Frat Days se va desfășura între 28 și 30 septembrie, pentru a le da bobocilor un vibe cât mai bun înainte de începerea noului an universitar.

Programul va fi deschis de un tur inedit la lumina felinarelor al principalelor obiective turistice din București, urmând o seară de fun&games în care participanții vor socializa între ei, dar și cu studenții mai mari, doritori de a împărtăși din experiența lor.

Ziua a doua va reprezenta adevărata provocare, deoarece, împărțiți în echipe și îndrumați de ELSA Buddies aleși dintre cei mai implicați membri ai asociației, aceștia vor lupta pentru a câștiga „Freshers’ Cup” și alte premii puse la bătaie.

În tot acest timp, participanții vor reuși să afle cât mai multe tips&tricks despre facultate într-o atmosferă relaxată, interactivă, lipsită de orice formalități de care vor fi înconjurați pe parcursul facultății. Programul va lua sfârșit cu acordarea premiilor și – deja celebra – ELSA Frat Party, singura petrecere din an deschisă tuturor, prin care sperăm să creăm bobocilor amintiri de neuitat.

Înscrieri

Înscrierile sunt deschise până pe data de 15 septembrie, ora 23:59, prin simpla completare a acestui formular.

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook ELSA București, precum și profilul de Instagram pentru a fi la curent cu toate detaliile ce urmează a fi anunțate!

Dorim astfel să îi invităm pe boboci la ELSA Frat Days și să urăm mult succes în noul an universitar tuturor studenților la Drept!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus