Evenimente

EUROAVIA București lansează Alumni Gathering 2017!

Alumni gathering
© EUROAVIA București

Alumni Gathering 2017 este un eveniment-debut prin prisma căruia EUROAVIA București urmărește reuniunea tuturor generațiilor asociației, de la înființarea acesteia și până acum. Evenimentul se va desfășura în data de 25 martie 2017, la Biblioteca Universității POLITEHNICA din București, iar înscrierile se pot face accesând următorul link.

Despre Alumni Gathering

Alumni Gathering 2017 este punctul de start al unui proiect ce va ajuta la dezvoltarea asociației, iar scopul acestuia este de a ajuta la uniformizarea transferului de cunoștințe de la o generație la alta.

Viziunea este continuitatea pe mai multe planuri:
  • continuitate an de an în realizarea proiectului;
  • continuitate în comunicarea cu și dintre Alumni;
  • continuitate în actualizarea bazei de date alumni EUROAVIA București ce va ajuta la buna funcționare a asociației.

Visurile și aspirațiile studenților pot fi îmbinate cu experiența celor invitați în cadrul evenimentului sub titlul de Alumni prin colaborări ce pot aduce un aport semnificativ la dezvoltarea tinerilor către realizări în domeniu. Misiunea proiectului este de a crea o tradiție în rândul EUROAVIenilor pentru a duce mai departe spiritul într-un mod cât mai prosper.

Alumni Gathering 2017 dorește să acorde valență continuității în cadrul comunității profesionale din care facem parte. Astfel, membrii EUROAVIA București se pot bucura de networking pe mai multe planuri, cu mai multe generații.

Fiecare dintre noi adaugă noi capitole aceleiași povești, EUROAVIA București.

“Build the wings of your future!”

Când și unde are loc?

Alumni Gathering 2017 se va desfășura în data de 25 martie 2017, la Biblioteca Universității POLITEHNICA din București (Splaiul Independenței 313).

Alte detalii

Mai multe detalii despre proiect se găsesc pe website-ul nostru, pagina de Facebook și în event-ul de Facebook, precum și pe LinkedIn, Instagram, Twitter.
Pagina web unde se fac înscrierile pentru eveniment este aici.

Persoane de contact:

Rareș Roșca – Coordonator Proiect
Tel: (+40) 730 394 808
E-mail: [email protected]

Bianca Moldovanu – Vice-Președinte
Tel: (+40) 745 887 004
E-mail: [email protected]

Despre Asociația EUROAVIA București

Logo EUROAVIA BucurestiEUROAVIA București, Societate Afiliată Asociației Europene a Studenților la Inginerie Aerospațială, este de tip non-guvernamentală, apolitică și non-profit. Datând în București de 25 de ani, EUROAVIA București a reușit să îsi păstreze scopul pentru care a fost înființată, acela de a realiza o colaborare la nivel european între studenții la inginerie aerospațială. În prezent, această colaborare se desfășoară la nivel internațional.Mai multe detalii despre asociație se găsesc aici.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus