Evenimente

Fii și tu un spiriduș! @ASF-UB

fii și tu un spiriduș
© ASF-UB

Asociaţia Studenţilor Fizicieni a Universităţii Bucureşti (ASF-UB), te invită la petrecerea anuală de Crăciun, cu scop caritabil – Fii și tu un spiriduș!.

De ce să vii și tu?

Alături de ASF-UB poți aduce Crăciunul în sufletele copiilor, participând la evenimentul caritabil ce va avea loc la bufetul Facultății de Fizică, Universitatea București. Și pentru că Moșul dăruiește prin spiridușii săi, trebuie să vii cu un cadou ce va fi dăruit unui coleg de al tău. Prăjiturile și voia bună sunt din partea casei precum și micul program artistic pregătit în cinstea spiridușilor dăruitori. Ce mai aștepți?

Eveniment cu scop caritabil

Ținem să vă anunțăm că acest eveniment este unul cu scop caritabil. Dacă doriți să ajutați, ca sărbatorile să fie fericite și pentru copiii mai puțin norocoși, puteți dona hăinuțe (curate), jucării, cărticele sau chiar bani, atât în seara evenimentului cât și zilelele acestea. Urna pentru donații se află deja la bufetul facultății.

Când și unde?

Fii și tu un spiriduș are loc în data de 13 decembrie, orele 19:00, la bufetul Facultății de Fizică, Universitatea București (Strada Atomiștilor 405, Măgurele 077125). Ai și tu ocazia să devii un spiriduș!

Strada Atomiștilor 405, Măgurele 077125

Alte detalii

Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați organizatorii:

  • 
Mihai Felicia – 0748.122.999
  • Aivănesei Adriana Aura – 0760.829.738

Urmărește și pagina de facebook – Fii și tu un spiriduș! aici.

Te aşteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de o experienţă studenţească pe cinste!

Despre ASF-UB

logo asfAsociația Studenților Fizicieni a Universitătii din București (ASF-UB) este o organizație non-guvernamentală condusă exclusiv de studenți ai Facultătii de Fizică, fondată din dorință de a reprezenta interesele și aspirațiile studenților. Pentru mult mai multe detalii despre noi și proiectele noastre vă așteptăm pe site-ul nostru sau pe pagina de facebook ASF-UB.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus