Evenimente

FOTOGEOGRAFICA 2017

fotogeografica 2017 cover

Casa de Cultură a Studenților București vă invită să participați la Salonul Național de Fotografie „Fotogeografica” și la lansarea catalogului Fotogeografica 2017.

CE ESTE FOTOGEOGRAFICA?

Fotogeografica este cea mai importantă manifestare la nivel național din domeniul concursurilor de fotografie pentru tineret, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii și tradițiilor românești.

PROGRAMUL FOTOGEOGRAFICA

Evenimentul se va desfășura în perioada 22 mai – 8 iunie 2017.

Luni, 22 mai, ora 18 30: Vernisaj Salonul Național de Fotografie Fotogeografica şi lansare catalog Fotogeografica 2017, Galeria Artelor – Palatul Cercului Militar Național.

Expo on line www.fotogeografica.ro
Activități dedicate Zilei Internaționale a Diversitatii Biologice.

Marți, 23 mai, ora 18 30: “Prin ochii reptilelor”, prezintă Doru Panaitescu. Casa de Cultură a Studenților Bucureşti. Eveniment dedicat Zilei Internaționale a Sănătății Mediului.

Miercuri, 24 mai, ora 18 30: “Parcul Natural Văcărești – de la vis la realitate”, prezintă Helmut Ignat și Cristian Lascu. Casa de Cultură a Studenților Bucureşti. Eveniment dedicat Zilei Europene a Parcurilor.

Joi, 25 mai, ora 18 30: “Pe poteci spre inima ta”, prezintă Ioan Stoenică. Casa de Cultură a Studenților București.

Vineri 26 mai, ora 18 30: “Intinerarii culturale. Folclorul românesc pe mapamond”, prezintă Simona Leasă și Mircea Efodie. Casa de Cultură a Studenților Bucureşti.

Sâmbătă, 27 mai, ora 17 00: “Atelier de fotografie” cu Cercetaşii României – Centrul Local Sf. Nicolae. Festivalul Luminii, Parcul Carol I.

Duminică, 28 mai, ora 10 00: “Pedalăm spre Văcăreşti”- workshop la Observatorul Văcăreşti cu Mihai Deneș și Adevărații Veloprieteni.

Marți, 30 mai, ora18 30: “Nostalgia Bucureștilor”, prezintă Octav Drăgan. Casa de Cultură a Studenților București.

Joi, 1 iunie, ora 10 00: “Fotografii pentru cei mici la parada micilor biciclisti” în Orășelul Copiilor, cu Mihai Deneș și Adevărații Veloprieteni. Eveniment dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

Marți, 6 iunie, ora 18 30: “Orașele viitorului”, prezintă prof.univ.dr. Cristian Ioja. Casa de Cultură a Studenților Bucureşti. Eveniment dedicat Zilei Mondiale a Mediului.

Miercuri, 7 iunie, ora 18 30: “Seara Speo”, prezentare Asociația Speologică Sfinx. Casa de Cultură a Studenților Bucureşti. “Romania Student Tour”, prezintă Paul Bordaș. Casa de Cultură a Studenților București.

Joi, 8 iunie, ora 18 30: “Romania Student Tour, program național de redescoperire a patrimoniului cultural și natural al României” prezintă Paul Bordaș. Casa de Cultură a Studenților București.

22 mai – 8 iunie 2017: Expoziție foto “Povești nespuse despre carnivorele mari”- Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice, la Casa de Casa de Cultură a Studenților București.

DESPRE CASA DE CULTURĂ A STUDENțILOR BUCUREȘTI

Logo_CCSConstruită din inițiativa domnului Stelian Popescu – președintele societății anonime „Universul” de antrepriza ing. Emil Prager sub controlul prof. arh. Petre Antonescu, clădirea a fost inaugurată pe 18 noiembrie 1937. Generațiilor trecutelor decenii le este cunoscută sub denumirea de Casa de Cultură a Studenților “Grigore Preoteasa” nume ce l-a purtat oficial din 1957 până in 1982. Din anul 1937 și până în prezent, trecând prin decenii de prefaceri și convulsii politico-sociale, Casa de Cultură a Studenților din București și-a păstrat menirea. A fost și a rămas o „CASĂ” în care, pentru a-ți realiza un hobby, condițiile de participare sunt: dorința, talentul, bunul simț.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus