Evenimente

Iubește AȘAA cum se iubește, românește!
 Party 2016

Iubește AȘAA cum se iubește, românește!
 Party 2016 cover studland.ro

Iubește AȘAA cum se iubește, românește!
 Party 2016 bodyAbstract

De veacuri, tradițiile neamului nostru s-au păstrat în memoria poporului, împletindu-se în diverse povești, cântece și legende. Unele s-au transmis pe cale orală, altele au fost sculptate în stânci, aducând mărturie, peste veacuri, despre acest popor harnic, curajos și iubăreț.

Obiceiurile sau ritualurile de Dragobete, zi așteptată cândva cu nerăbdare de toți tinerii, sunt astăzi uitate sau se păstrează doar în amintirea bătrânilor. Steaua Dragobetelui pare să fi apus, iar locul lui a fost luat treptat de Sfântul Valentin. Așadar, Asociația Studenților din Administrație și Afaceri te solicită de urgență să transmiți mai departe sărbătoarea iubirii.

Citație

În conformitate cu prevederile articolului 5, privind Codul Petrecerilor este citat orice student să se prezinte personal și în haine festive la Expat Pub, Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 22:00, unde va fi așteptat de Asociația Studenților din Administrație și Afaceri.

Strada Blănari 21, București

Pentru a evita eventualele neînțelegeri, ținem să menționăm că principala obligație a studenților, conform Statutului Petrecăreților, va fi distracția în doze mari. În caz contrar, vom apela la forța de constrângere a legii!

Citații prezenți sunt obligați să își mărturisească, într-un mod cât mai original, intensitatea sentimentelor și să contribuie activ la petrecere dansând împreună cu noi. Deoarece cazul este deosebit de grav, va trebui să stiți dinainte că petrecerea o să țină până dimineață. În cazul neprezentării fără motiv legal, cei care nu petrec alături de noi Dragobetele nu și vor mai găsi pereche tot restul anului.

Urmărește evenimentul și pe Facebook aici.

De ce să iubești românește?! Simplu. Pentru că AȘAA se iubește!

Concurs #DragobeteChallenge

Pentru ca distracția să fie în toi și să atingă cote maxime, am pregătit și un concurs ‪#‎DragobeteChallenge‬.

Tot ceea ce trebuie să faci este să îți uploadezi statusul de pe Facebook cu versurile tale preferate dintr-o melodie de dragoste românească sau dintr-o poezie românească a cărei temă este IUBIREA și ASAA te va premia dacă strângi cele mai multe like-uri la postare până Miercuri, 24 Februarie, ora 18:00.

Folosește următoareșe hastaguri:
#DragobeteChallenge
‪#‎ASAAIUBEȘTEROMÂNEȘTE‬

Despre ASAA

Asociația Studenților din Administrație și Afaceri (ASAA) a fost fondată în anul 2009 pentru a reprezenta interesele studenților și ale Facultății de Administrație și Afaceri. Unul dintre obiectivele majore este acela de a oferi oportunități pentru dezvoltarea pe plan profesional, socio-cultural și personal a studenților.
Încă de la început, ASAA a promovat lucrul în echipă şi solidaritatea, susținând conceptul de voluntariat și oferindu-le studenților șansa de a lua contact cu experți din domeniile studiate în cadrul facultății, organizând training-uri, dezbateri, workshop-uri, conferințe, consilieri și proiecte care i-au pregătit pentru piața muncii.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus