Evenimente

Un debut cu stil: Noaptea Culturală Polonă @ASLS

Noaptea Culturală Polonă
© ASLS ROMÂNIA

Asociația Studenților de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS) continuă seria albă a nopților inedite de vineri, aducând în prim-plan Noaptea Culturală Polonă. Ei te invită să participi la inaugurarea proiectului și să guști puțin din atmosfera pe care ți-au pregătit-o.

Partenerii proiectului – Institutului Polonez și ESN – se vor asigura că te vei simți exact ca pe o străduță din Cracovia. Dăm drumul distracției începând cu ora 20:45, în sediul din Pitar Moș al FLLS.

Ce facem la Noaptea Culturală Polonă?

Cultura și frumusețile Poloniei sunt bogate în lucruri demne de știut, iar limba polonă este, cu siguranță, un subiect care stârnește interesul. Probabil că acum încerci să-ți aduci aminte ce știi despre această țară, iar, dacă îți e mai greu, hai la NCP să ți se împrospăteze memoria! Va fi un Language Workshop care te așteaptă să-i calci pragul. Ori, dacă pasiunea ta este mai degrabă în sfera culturii, află că au cu ce să-ți încântăm privirea.

History Workshop

Vei afla lucruri noi despre legende și tradiții de Crăciun în cadrul History Workshop, susținut de către Kamil Kopyczyński, student al Facultății de Istorie, și de către doamna lector Justyna Szczepaniak. Pășind și mai mult în sfera civilizației, ești invitat la un cerc de lectură, unde… ei, te lăsăm pe tine să descoperi asta.

Dance Workshop & Treasure Hunt

În continuare, vei avea ocazia să experimentezi dansuri tradiționale într-o atmosferă veselă și dinamică la Dance Workshop. Va trebui să-ți mai păstrezi un dram de energie și pentru jocuri precum Treasure Hunt. Nu-ți face griji, dacă vei obosi căutând comori neprețuite prin holurile facultății, atunci te poți odihni un pic și la proiecțiile de filme. Fie asta, fie devii spectatorul curios al piesei de teatru.

Când și unde?

În seara de 16 decembrie, începând cu ora 20:45 NCP deține catwalkul și cu siguranță lumina reflectoarelor va bate și pe strada ta! Nu ai cum să o ratezi! Se promite distracție de calitate, sesiuni serioase de râs, o atmosferă relaxată și plăcută, dar și oameni entuziasmați alături de care vei avea o noapte de neuitat!

P.S.: au și un dragon. Și se bazează pe tine să-l descoperi!

Strada Pitar Moș 7-13, București 010451

Despre ASLS

logo aslsAsociația Studenților de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS) organizează toate evenimentele facultății, menține o relație apropiată între studenți și decanat și răspunde la întrebările sau nelămuririle pe care studenții le-ar putea avea. Asociația a luat naștere în anul 1999 și de atunci s-a extins treptat, numărând din ce în ce mai mulți membri și având mai multe parteneriate cu alte asociații sau companii cu renume internațional.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus