Evenimente

Piesa: Blonda din Vecini @Teatrul Roșu

Blonda din vecini
© Teatrul Roșu

Comedie savuroasă, piesa lui Neil Simon – Blonda din Vecini – aduce în prim plan povestea a doi prieteni, Norman Cornell (Vasile Revnic) și Andy Hobart (Cosmin Vijeu), care lucrează împreună la ziarul-protest “Prăbușirea”, sediul micii lor afaceri fiind chiar apartamentul în care locuiesc împreună.

Echilibrul prieteniei lor este însă perturbat de apariția „blondei din vecini”, Sophie Rauschmeyer (Calina Epuran), americancă desăvârșită, fostă „aproape campioană” a jocurilor olimpice la înot, care se mută în apartamentul gol din vecini și de care Norman se îndrăgostește nebunește.

Conflictul se desfășoară pe mai multe planuri, Norman o iubește pe Sophie, Sophie îi urăște pe amândoi, iar Andy nu are cum să scoată ziarul pentru că prietenul lui nu mai are timp să scrie, ocupându-și timpul cu gesturile atente și exagerate față de Sophie.

Când și unde?

Piesa – Blonda din Vecini – are loc în data de 16 martie 2017, ora 20:00 @ Club „The Hub” (fostul Music Club) – str. Bărăției, nr. 31.

strada bărăției, 31 bucurești

Bilete și alte detalii

  • Preț bilet: 20 lei pentru posesorii cardurilor StudLand.
  • Preț bilet întreg: 25 lei.
  • Accesul se realizează începând cu ora 15:30, iar rezervările se revendică până la ora 16:45.
  • Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.

Despre Teatrul Roșu

logo teatrul rosuTeatrul Roșu vă menține sănătoși prin râs. Participă și tu la spectacolele de teatru găzduite de Teatrul Roșu și vei vedea cele mai bune comedii ale momentului. Doar aici, cultura se îmbină perfect cu tabieturile urbane, iar teatrul rămâne mereu la modă.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus