Evenimente

Piesa de teatru – Ketchup @Teatrul Roșu

ketchup

KETCHUP – produs din ingrediente amuzante, un amestec de situații neprevăzute, ironie și sarcasm în proporții variabile.

Despre piesa Ketchup

Prins în capcană, și la propriu și la figurat, între o frumoasă amantă și o brută în postură de instalator, eroul acestei comedii dulci și picante este nevoit să apeleze la toate mijloacele ce-i stau la dispoziție pentru a scăpa cu viață. O partidă de amor se transformă pe neașteptate într-o situație pe cât de neprevăzută pe atât de dramatică, în care viața îi este pusă în pericol. Cu abilitate și inteligență, el reușește să se transforme din victima în partenerul agresorului său și să-l determine pe acesta să renunțe la intențiile sale. Dar care erau adevaratele intenții ale acestuia și cu ce preț e dispus să renunțe la ele?

  • Regia: Andrei Cotarcea
  • Cu Iulian Ilinca, Constantin Zamfirescu, Ioana-Ancuța Vochin.

Când și unde?

Piesa – Ketchup – are loc în data de 08 Decembrie 2016, ora 17:00 @ Club „The Hub” (fostul Music Club) – str. Bărăției, nr. 31.

strada bărăției, 31 bucurești

Bilete și alte detalii

  • Preț bilet: 20 lei pentru posesorii cardurilor StudLand.
  • Preț bilet întreg: 25 lei.
  • Accesul se realizează începând cu ora 15:30, iar rezervările se revendică până la ora 16:45.
  • Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.

Despre Teatrul Roșu

logo teatrul rosuTeatrul Roșu vă menţine sănătoși prin râs. Participă și tu la spectacolele de teatru găzduite de Teatrul Roșu și vei vedea cele mai bune comedii ale momentului. Doar aici, cultura se îmbină perfect cu tabieturile urbane, iar teatrul rămâne mereu la modă.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus