Evenimente

Piesa: În larg @Teatrul Roșu

În larg

După naufragiul unui vas de croazieră, în piesa – În larg -, trei personaje rămân blocate pe o insulă. Grasul (Ovidiu Ușvat), Slabul (Luiza Cobori) și Mijlociul (Alin Brancu) au sacouri impecabile, maniere bune și tabieturi de domni. După o perioadă petrecută pe insulă fără breakfast-uri, prânzuri, cine copioase ori frugale, decid să mănânce pe unul dintre ei. O decizie firească. Dar cine va fi cel sacrificat -înfulecat? Începe vânătoarea reciprocă ce include manevre, viclenii, ticăloșii deghizate, dezbateri, discursuri, chiar și o procedură de vot. Bineînțeles, fraudată.

Apariția unui poștaș și a unui lacheu, menite parcă să aducă lumină și o mână de ajutor slabului, dau o nouă dimensiune piesei. Pe lângă nivelul direct al unei apariții relativ absurde, înțelegem că această insulă și ieșirea din această „stare” a ei este uneori la îndemâna noastră, dar noi suntem sortiți la un final mioritic, parcă refuzând calea de salvare, de multe ori chiar la îndemână.

Adapare după Slawomir Mrozek. REGIA: Ștefan Zaharia. Cu Ovidiu Ușvat, Luiza Cobori, Alin Brancu, Rucsandra Nelepcu. Ștefan Zaharia.

Când și unde?

Piesa – În larg – are loc în data de 09 martie 2017, ora 20:00 @ Club „The Hub” (fostul Music Club) – str. Bărăției, nr. 31.

strada bărăției, 31 bucurești

Bilete și alte detalii

  • Preț bilet: 20 lei pentru posesorii cardurilor StudLand.
  • Preț bilet întreg: 25 lei.
  • Accesul se realizează începând cu ora 18:30, iar rezervările se revendică până la ora 19:45.
  • Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.

Despre Teatrul Roșu

logo teatrul rosuTeatrul Roșu vă menţine sănătoși prin râs. Participă și tu la spectacolele de teatru găzduite de Teatrul Roșu și vei vedea cele mai bune comedii ale momentului. Doar aici, cultura se îmbină perfect cu tabieturile urbane, iar teatrul rămâne mereu la modă.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus