Evenimente

Piesa: O comedie de coșmar @Teatrul Roșu

o comedie de coșmar

Un fiu întors acasă pentru vacanța de Paște descoperă lucruri despre familia lui care i-ar da coșmaruri și lui Freddy Krueger. O discutie „sofisticată” între patru intelectuali este bruiată de o petrecere cu manele. O comedie de coșmar – este astfel o satiră la adresa prejudecăților și intoleranței.

Ceea ce la început pare o problemă insignifiantă și inofensivă ajunge în final în punctul în care amenință să arunce în aer un întreg sistem de relații. Niște părinți sunt chemați la școală să dea socoteală pentru o vorbă nesăbuită spusă de copilul lor de clasa a doua.

Distribuția

O comedie de coșmar , în regia lui Radu Dragomirescu, vizează contemporanul, atât într-o familie simplă, cât și în clasa de mijloc și intelectualitate.
Cu Camelia Pintilie, Mihaela Sîrbu, Iulian Sfircea, Cătălin Cosarca / Radu Dragomirescu.

Spectacolul are o progresie fantastică, pornind de la o situație absolut banală care, treptat, escaladează, luând proporții aproape suprarealiste.

Când și unde?

Piesa – O comedie de coșmar – are loc în data de 22 ianuarie 2016, ora 17:00 @ Club „The Hub” (fostul Music Club) – str. Bărăției, nr. 31.

strada bărăției, 31 bucurești

Bilete și alte detalii

  • Preț bilet: 20 lei pentru posesorii cardurilor StudLand.
  • Preț bilet întreg: 25 lei.
  • Accesul se realizează începând cu ora 15:30, iar rezervările se revendică până la ora 16:45.
  • Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.

Despre Teatrul Roșu

logo teatrul rosuTeatrul Roșu vă menţine sănătoși prin râs. Participă și tu la spectacolele de teatru găzduite de Teatrul Roșu și vei vedea cele mai bune comedii ale momentului. Doar aici, cultura se îmbină perfect cu tabieturile urbane, iar teatrul rămâne mereu la modă.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus