Evenimente

Piesa – O femeie împărțită la doi @Teatrul Roșu

o femeie împărțită la doi
© Teatrul Roșu

Piesa – O femeie împărțită la doi – este o comedie a Teatrului Roșu. Află și tu cum se vor rezolva lucrurile, iar în plus te bucuri de reducere la bilete cu cardul tău StudLand.

Despre piesa O femeie împărțită la doi

Încurcate sunt căile amorului! Ea, tânără frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul îi oferă stabilitate, celălalt excitație. Mai contează faptul că cei doi sunt cei mai buni prieteni, atât de buni încât oficialul nici nu își inchipuie ce se petrece pe la spatele său?

Amantul are remușcări, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Astfel, un om bun și pașnic se transformă în ceva ce nu vă puteți imagina.

Cum se vor rezolva lucrurile? Aflați vizionând comedia O femeie împărțită la doi.

  • O femeie împărțită la doi, de Ana Odagiu
  • Distribuția: Ana Odagiu, Cosmin Teodor Pana, Vlad Trifaș
  • Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu

Când și unde?

Piesa – O femeie împărțită la doi – are loc în data de 09 februarie 2017, ora 20:00 @ Club „The Hub” (fostul Music Club) – str. Bărăției, nr. 31.

strada bărăției, 31 bucurești

Bilete și alte detalii

  • Preț bilet: 20 lei pentru posesorii cardurilor StudLand.
  • Preț bilet întreg: 25 lei.
  • Accesul se realizează începând cu ora 18:30, iar rezervările se revendică până la ora 19:45.
  • Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.

Despre Teatrul Roșu

logo teatrul rosuTeatrul Roșu vă menţine sănătoși prin râs. Participă și tu la spectacolele de teatru găzduite de Teatrul Roșu și vei vedea cele mai bune comedii ale momentului. Doar aici, cultura se îmbină perfect cu tabieturile urbane, iar teatrul rămâne mereu la modă.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus