Evenimente

Proiecție de film – Before the Flood – @ASB

before the flood

Asociația Studenților Biologi (ASB pentru cunoscători) vă propune o seară de awareness, dezbateri și socializare cum rar găsiți, pe tema schimbărilor climatice. Mai exact, vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 19:30 organizează în Facultatea de Biologie o proiecție a documentarului produs de National Geographic, Before the Flood.

Filme la Facultatea de Biologie?

Da, pentru că studenții pasionați de științele Pământului merită să aibă ocazia să se cunoască și să formeze un nucleu al comunității locale care militează pentru acțiuni împotriva problemelor globale majore.

Cine poate participa?

La proiecția de film ASB sunt bineveniți studenți și cadre universitare deopotrivă.

Și la ce ne uităm mai exact?

La cel mai nou documentar marca National Geographic, disponibil gratuit pe numeroase rețele sociale, Before the Flood. Acesta îl aduce în prim plan pe actorul Leonardo DiCaprio în călătoria sa ca Mesager ONU al Păcii și expune un cadru intim al celor mai apăsătoare probleme globale cu care ne confruntăm în prezent.

Documentarul nu doar lămurește conceptele de încălzire globală și impact uman asupra mediului, ci și dezvăluie o campanie de dezinformare atent calculată, orchestrată de interese, menită să inducă publicului confuzie pe tema necesității măsurilor împotriva crizei climatice iminente. Poate cel mai important atribut al filmului rămâne totuși faptul că reușește să clarifice în doar 95 de minute rolul nostru, ca societate.

Program

  • 19:30 – 21:15 : Proiecția documentarului Before the Flood
  • 21:15 – 22:00 : Dezbatere pe tema măsurilor pe care le putem adopta individual în contextul schimbărilor climatice

Când și Unde?

Proiecția de film are loc vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 19:30, în Amfiteatrul Voinov din Facultatea de Biologie Splaiul Independenței 91-95, Sector 5, București.

 Splaiul Independenței 91-95, Sector 5, București

Alte detalii

Mai multe informații legate de eveniment găsiți aici, iar dacă inițiativa celor de la National Geographic v-a stârnit curiozitatea, puteți învăța mai multe aici și aici. Nu uitați, #ItsBiggerThanUs.

Despre Asociația Studenților Biologi

logo asbAsociația Studenților Biologi (ASB) este singura organizație reprezentativă a studenților din Facultatea de Biologie, Universitatea din București. Scopul primordial al acestei asociații este acela de a se asigura că drepturile studenţilor din Facultatea de Biologie sunt respectate, facilitând relaţia, atât cu cadrele didactice, cât şi cu conducerea facultăţii sau a Universităţii din București. Mai multe detalii despre ASB și proiectele sale găsiți pe pagina de Facebook a asociației.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus