Evenimente

Proiecție de film // Edward Scissorhands @ ASB

Proiecție de film // Edward Scissorhands @ ASB

În caz că v-a fost dor de noi, am revenit cu o nouă proiecție de film marca ASB! Mai exact, vineri, 16 decembrie, începând cu ora 20:00 vă invităm să vizionați filmul ”Edward Scissorhands” (1990) în regia lui Tim Burton, un basm suburban plasat într-un decor fantezist.

Un film atipic lunii decembrie

Deși decembrie e luna în care ne uităm pentru a 10-a oară la ”Singur acasă”, pentru cei care vor să evadeze din rutină am pregătit un film care expune conceptele de toleranță, diversitate și creativitate. ”Edward Scissorhands” este povestea unuia dintre cei mai neînțeleși artiști ai cinematografiei, care cu siguranță va ajunge la sufletul vostru.

operațiunea Moș Crăciun

Și pentru că magia nu este prezentă doar în film, vă invităm ca vineri seara să luați parte și la un alt proiect al asociației, de durată mai lungă, ”Operațiunea Moș Crăciun”. Acesta își popune să aducă cât mai multe zâmbete pe buzele copiilor din Centrul de Plasament Pinocchio și are nevoie urgentă de spiriduși care să contribuie cu donații materiale (articole vestimentare, rechizite) și financiare.

Cine poate participa?

Oricine, cu chef de film și voie bună să fie. Intrarea este gratuită.

Când și unde?

Proiecția de film are loc vineri, 16 decembrie, începând cu ora 20:00,  în Amfiteatrul Voinov al Facultății de Biologie, sediul din Splaiul Independenței 91-95.

Splaiul Independenței, 91-95 bucuresti

Alte Detalii

Pentru mai multe detalii legate de proiecția de film de vineri puteți accesa acest link către pagina de Facebook a evenimentului, iar informații suplimentare despre ”Operațiunea Moș Crăciun” găsiți aici.

Despre Asociația Studenților Biologi

logo asbAsociația Studenților Biologi (ASB) este singura organizație reprezentativă a studenților din Facultatea de Biologie, Universitatea din București. Scopul primordial al acestei asociații este acela de a se asigura că drepturile studenţilor din Facultatea de Biologie sunt respectate, facilitând relaţia, atât cu cadrele didactice, cât şi cu conducerea facultăţii sau a Universităţii din Bucureşti. ASB îşi doreşte să implice cât mai mulţi studenţi biologi în proiecte şi activităţi extraşcolare, care să contribuie la dezvoltarea personală şi profesională a acestora. Mai multe detalii despre ASB și proiectele sale găsiți pe pagina de Facebook a asociației.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus