Evenimente

Shadow Gathering #3

Shadow Gathering #3
© Shadow Events

Shadow Events vă invită la Shadow Gathering #3 pe 14 Ianuarie, începând cu ora 15:00. Evenimentul reprezintă o ieșire în oraș împreună cu prietenii la câteva partide de board games, cu scopul de a socializa, de a învăța jocuri noi și de a putea găsi noi parteneri pentru jocurile de acasă.

Despre Shadow Gathering

Shadow Gathering a pornit din dorința de a oferi oamenilor posibilitatea de a încerca jocuri de societate noi, de a cunoaște noi persoane, de a creea un spațiu de socializare pentru prietenii vechi, dar și de a oferi ocazia găsirii unor parteneri celor care au un board game pe acasă și nu au cu cine să îl joace, atâta timp cât vin cu el la eveniment și explică regulamentul doritorilor.

Cine poate participa?

Orice persoană care are minim 16 ani. Evenimentul nu necesită înscriere, iar intrarea este gratuită.

Shadow Gathering #3

Cum se va desfășura?

La fiecare eveniment există diverse activități și tombole cu premii. Așadar, la această ediție avem un maraton de Stai la Coadă. Jocului i se va face o scurtă introducere, va fi explicat regulamentul acestuia, după care ne vom împărți pe mese pentru a juca efectiv. În cadrul acestei lansări, premiile vor consta în jocurile în sine. Astfel, cei care participă activ vor fi înscriși în tombolă, iar la final vor fi extrasi câștigătorii.

După aceea, ne vom întoarce la programul normal, unde ne vom juca ce vrem, în funcție de disponibilitatea și de numărul de doritori pentru un anumit board game. Premiile nu se limitează doar la cele de mai sus, dar nu vom da mai multe detalii, deoarece mereu e loc de puțin mister.

Când și unde are loc?

Shadow Gathering #3 are loc sâmbătă, 14 Ianuarie, ora 15:00, la Gloria (Str. Cernișoara, Nr. 20, București).

De ce am ales locația actuală?

Deoarece este un local cu oameni cumsecade, cu prețuri pentru orice buzunar și bonus ne ajută și cu mâncarea la locație, în sensul că dacă facem precomandă cu ce pizza dorim sâmbătă, ei o vor face atunci, pe loc. Găsiți mai multe detalii despre acest lucru pe eveniment.

Mai multe detalii:

Pagina de facebook a evenimentului
Pagina de facebook a organizatorului
Contact: [email protected]

Despre Shadow Events

logo shadow eventsShadow Events își propune să marească și să unească comunitățile de gameri, pasionați IT, board games, manga, anime, cosplay, filme, muzică, arte și alte comunități care se află sub ramura geek. Cum ne propunem să realizăm acest lucru? Foarte simplu! În primul rând prin grupul de facebook pe care îl avem și în al doilea rând prin evenimentele pe care le organizăm.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus