Evenimente

Shadow Gathering #4

shadow gathering #4 cover
© Shadow Events

Shadow Events vă invită la Shadow Gathering #4 pe 18 Februarie, începând cu ora 15:00.
Evenimentul reprezintă o ieșire în oraș împreună cu prietenii la câteva partide de board games, cu scopul de a socializa, de a învăța jocuri noi și de a putea găsi noi parteneri pentru jocurile de acasă.

Despre Shadow Gathering #4

Shadow Gathering a pornit din dorința de a oferi oamenilor posibilitatea de a încerca jocuri de societate noi, de a cunoaște noi persoane, de a creea un spațiu de socializare pentru prietenii vechi, dar și de a oferi ocazia găsirii unor parteneri celor care au un board game pe acasă și nu au cu cine să îl joace, atâta timp cât vin cu el la eveniment și explică regulamentul doritorilor.

Cine poate participa?

Orice persoană care are minim 16 ani. Evenimentul nu necesită înscriere (excepție face înscrierea la concurs), iar intrarea este gratuită.

shadow gathering #4

Desfășurare:

La fiecare eveniment există diverse activități și tombole cu premii. Așadar, la această ediție avem un concurs de Regele din Tokyo.

  • Regulament
  • Înscriere
  • Premii: Nume de Cod, Rezistența, Povești Întunecate (primii trei câștigători își vor alege premiul dorit dintre cele trei jocuri, în ordinea punctajului obținut)

Dacă nu vă atrage concursul, puteți să încercați celelalte jocuri aduse de noi sau altele aduse chiar de voi. Ediția trecută am avut jocuri precum: Istanbul, Tzolk’in, Scythe, Ubongo, Pandemic, Citadele, Heroclix, Stai la Coadă, Tumult Royal, Port Royal, Sheriff, Nume de Cod și nu numai.

Premiile nu se limitează doar la cele de mai sus, dar nu vom da mai multe detalii, deoarece mereu e loc de puțin mister.

De ce am ales locația actuală?

Deoarece este un local cu oameni cumsecade, cu prețuri pentru orice buzunar și bonus ne ajută cu mâncarea la locație, în sensul că dacă facem precomandă cu ce pizza dorim sâmbătă, ei o vor face atunci, pe loc. Găsiți mai multe detalii despre acest lucru pe eveniment.

Când și unde are loc?

Shadow Gathering #4 are loc sâmbătă, 18 Februarie, ora 15:00, la Gloria (Str. Cernișoara, Nr. 20, București).

Mai multe detalii:

Despre Shadow Events

logo shadow eventsShadow Events își propune să marească și să unească comunitățile de gameri, pasionați IT, board games, manga, anime, cosplay, filme, muzică, arte și alte comunități care se află sub ramura geek. Cum ne propunem să realizăm acest lucru? Foarte simplu! În primul rând prin grupul de facebook pe care îl avem și în al doilea rând prin evenimentele pe care le organizăm.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus