Evenimente

Shadow Gathering #5

shadow gathering #5
© Shadow Events

Shadow Events vă invită la Shadow Gathering #5 pe 12 Martie, începând cu ora 13:00.
Evenimentul reprezintă o ieșire în oraș împreună cu prietenii la câteva partide de board games, cu scopul de a socializa, de a învăța jocuri noi și de a putea găsi noi parteneri pentru jocurile de acasă.

Descrierea amănunțită a evenimentului:

De ce?

Shadow Gathering a pornit din dorința de a oferi oamenilor posibilitatea de a încerca jocuri de societate noi, de a cunoaște noi persoane, de a creea un spațiu de socializare pentru prietenii vechi, dar și de a oferi ocazia găsirii unor parteneri celor care au un board game pe acasă și nu au cu cine să îl joace, atâta timp cât vin cu el la eveniment și explică regulamentul doritorilor.

shadow gathering #5

Cine poate participa?

Orice persoană care are minim 16 ani. Evenimentul nu necesită înscriere (excepție face înscrierea la concurs), iar intrarea este gratuită. Din acest motiv, avem la intrare o cutie de donații astfel încât să putem achiziționa jocuri noi și premii pentru voi.

Desfășurare:

La fiecare eveniment există diverse activități și tombole cu premii. Așadar, la această ediție avem o lansare pentru jocul „5 Secunde”.

Vom prezenta noul joc, vom explica regulamentul, iar participanții se vor juca noul board game. La finalul lansării se va face o tombolă, iau cei înscriși au șansa de a câștiga jocul în sine.

După lansare, puteți să încercați celelalte jocuri aduse de noi sau altele aduse chiar de voi. Ediția trecută am avut jocuri precum: Alchimistii, Carcassonne, Tzolk’in, Regele din Tokyo, Munchkin, Tumult Royal, Catan, Secret Hitler, Joking Hazard, Age of War, Love Letter, Cards Against Humanity, Shadow Hunters și nu numai.

Premiile nu se limitează doar la cele de mai sus, dar nu vom da mai multe detalii, deoarece mereu e loc de puțin mister.

De ce am ales locația actuală?

Este o locație spațioasă, cu prețuri pentru orice buzunar. Accesul este facil, având suficiente stații des circulate în proximitate.

Când și unde are loc?

Shadow Gathering #5 are loc duminică, 12 Martie, ora 13:00, la Share Cafe (Str. Olari, Nr. 8, București).

Mai multe detalii:

Despre Shadow Events

Shadow Events își propune să marească și să unească comunitățile de gameri, pasionați IT, board games, manga, anime, cosplay, filme, muzică, arte și alte comunități care se află sub ramura geek. Cum ne propunem să realizăm acest lucru? Foarte simplu! În primul rând prin grupul de facebook pe care îl avem și în al doilea rând prin evenimentele pe care le organizăm.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus