Evenimente

Spectacol de colinde caritabil @Clubul de Artă AIDOL

Spectacol de colinde caritabil @Clubul de artă AIDOL
© Clubul de Artă AIDOL

Clubul de artă AIDOL, în colaborare cu invitații de la Corul Meloston, vă vor încălzi sufletele cu un spectacol de colinde, în data de 12 decembrie, ce are ca scop strângerea de hăinuțe, cărți, jucării și fructe pentru copiii de la orfelinatul Sf. Macrina.

Motivația acestui eveniment

Poate că un astfel de eveniment ar putea fi trecut cu vederea de oamenii care de-abia își ridică privirea dintre filele agendei încărcate, însă tot aceiași oameni ocupați de acum sunt cei care au simțit cu ochii umezi nerăbdarea de a sta cu nasul lipit de geam, așteptându-l pe Moș Crăciun, până când pleoapele li s-au lipit de somn și genele li s-au împreunat.

Donații pentru copii

  • Cu siguranța că oricine își poate aminti de bucuria fără margini de a vedea cadourile sub brad a doua zi de dimineață, schițând un zâmbet din suflet.
  • Și acești copii, copiii de la orfelinatul Sf. Macrina, au nevoie de magie în viața lor. Noi putem fi cei care le vor aduce un zâmbet pe buze, iar un gest mic poate schimba trăirile din inima unui copil acum, în prag de Crăciun. Așa că ambalați în hârtie de sărbătoare orice considerați că i-ar bucura pe acești copii și nu uitați că zâmbetele și căldura sufletului sunt molipsitoare!

Când și unde?

Spectacolul are loc în data de 12 decembrie, între orele 20:00-21:00, în Aula Magna a Facultății de Drept, Universitatea din București.

Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46, București 050107

Alte detalii

Urmărește evenimentul și pe pagina de facebook.

Despre Clubul de artă Aidol

logo aidolAIDOL este clubul de artă al Facultății de Drept a Universității București. Este un cadru organizat în care se formează prietenii frumoase, membrii având ocazia atât de a se distra, dar și de a evolua.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus