Evenimente

Spring Masquerade: Get in the HOOD!

Spring Masquerade
© PRIME

PRIME România te invită joi, 16 martie 2017, la cea de-a șasea ediție Spring Masquerade: HOOD!

Inspirat de arta stradală și de multitudinea de forme de exprimare, frescele moderne și dansurile fascinate menite să aducă toți tinerii împreună, HOOD își propune să susțină libertatea generațiilor.

Spring Masquerade este petrecerea tematică ce deschide sezonul evenimentelor destinate studenților și anunță sosirea primăverii într-un mod inedit. De data aceasta, baggy jeans, hanoracele large, bandanele și șepcile variate alcătuiesc dress code-ul petrecerii.

Când și unde?

Joi, 16 martie, începând cu ora 22:30, transformăm clubul Hangover (Strada Șelimbăr, 1), în manifestul tinerilor. Nonconformiști din fire, îmbinăm muzica pop, rap, hip-hop cu dansuri stradale pe măsură. Cultură urbană, volum cât cuprinde, efervescență, explozie de culori, acestea sunt elementele cheie ale petrecerii.

Surprize și premii

Seara va fi completată de o serie de suprize pregătite de organizatori, dar și de premii ce pot fi câștigate în seara evenimentului. Printre premii se numără un sejur în Grecia pentru două persoane timp de o săptămână, trei vouchere la Sneaker Industry în valoare de 250 RON/fiecare și un voucher la Real Escape Room pentru o experiență aparte de distracție!

Participare și alte detalii

Taxa de participare la eveniment este de 10 lei. Vă așteptăm la HOOD!

Mai multe detalii, pe www.prime-romania.ro, pe pagina de Facebook și pe pagina de FB a evenimentului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Cătălina Gheorghe / Andreea Diaconescu
0727 634 925 / 0756 108 890
[email protected] / [email protected]

Despre PRIME România

logo primePRIME România este singura asociație studențească de Relații Publice și Comunicare din țară. Experiența PRIME înseamnă comunicare strategică, o echipă unită și 20 de ani de evenimente pentru studenții pasionați de Comunicare. Asociația studențească PRIME România are sediul central în București și două filiale naționale în Brașov și Iași.

 

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus