Evenimente

Student Job 2016

Student Job 2016 cover studland.ro

Dacă dorești să intri în dialog direct cu angajatorii, să fii informat cu privire la cerințele acestora și să înțelegi piața muncii, Liga Studenților din București (LSB) te invită să participi la Student Job ediția 2016. 
Angajatorii prezenți la eveniment se orientează către nevoile grupului țintă, oferind stagii de practică, programe de internship și burse, dar și locuri de muncă în conformitate cu pregătirea fiecărui aplicant.

Ce vei face la Student Job 2016?

Vei avea posibilitatea să intri în contact direct cu angajatorii, să cunoști companiile participante și să adresezi întrebările care te frământă în legătură cu piața muncii. Vei putea face asta atât în cadrul seminariilor ținute de specialiști, cât și direct la stand, cu reprezentanții firmelor. 
În plus, vei avea posibilitatea de a consulta experții cu privire la forma unui CV și cum trebuie să arate acesta pentru a fi luat în calcul de marile companii.

Înscriere și alte detalii?

Te asteptăm să aplici cu CV-ul tău pe job.studentibucuresti.ro !
Organizatori: Liga Studenților Din București și Asociația Studenților din Facultatea de Energetică.

Persoană de contact: Moisescu Ștefan 0742.135.522

Când și unde?

Student Job 2016 va avea loc în perioada 9-10 martie 2016, între orele 10:00– 17:00, în clădirea Rectoratului din cadrul Universitătii Politehnica București.

Splaiul Independenței 313, sector 6, București

Despre asociația Liga Studenților din București

Liga Studenților din București – LSB a fost înființată în luna martie a anului 2009 ca răspuns la nevoia unor studenți de a se identifica unui set de valori comune mișcării studențești din București. Liga Studenților din București se adresează tuturor studenților de la universitățile de stat și particulare din București care urmăresc o valorificare optimă și creativă a propriului potențial prin intermediul activităților de voluntariat.

Asociația reunește membri din: Universitatea București, Academia de Studii Economice, Universitatea Tehnică de Construcții București, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, alte universități de stat și particulare din București.

Diversitatea promovată și reprezentată de studenții membri ai asociației reprezintă un atu în vederea reprezentării eficiente a studenților prin dezvoltarea asociației ca un puternic partener de dialog al Ministerului Educației, Cercetării și Inovării.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus