Evenimente

#Tânăr și #Antreprenor 2016

#Tânăr și #Antreprenor 2016 cover

DE CE să participi la #Tânăr și #Antreprenor?

Dacă ești tânăr și vrei să ai o afacere, aici este o ocazie unică la #Tânăr și #Antreprenor să întâlnești tineri din multiple domenii de activitate și să le pui întrebări. Participând la eveniment, te vom pune la masa antreprenorilor.

Cine sunt speakeri?

Mihai Mihale și Veronel Guiman sunt doi tineri și antreprenori cu experiență și au motivație suficientă cât să îi inspire și pe cei din jur.

MIHAI MIHALE la #tanar si #antreprenorMIHAI MIHALE este fondator Leaders Team System, Trainer și Antreprenor, cu o experiență de peste 7 ani în Business și Marketing. Este, înainte de toate, un om de acțiune, care a înțeles ce înseamnă energia dinamică a banului și cât de important este să îi fii tu stăpânul și nu invers.

A câștigat, a pierdut, a învățat și din nou a câștigat. Face muncă de coaching și training pentru a le dezvolta oamenilor o gândire sănătoasă de business, pentru a-i învăța cum să-și construiască un brand personal, cum să dezvolte relații și cum să crească împreună cu echipele lor în orice tip de afacere.

 

 

 

 

VERONEL GUIMAN la tanar si antreprenor

VERONEL GUIMAN lucrează cu antreprenori, manageri și performeri care vor să aiba o motivație crescută la nivel personal, profesional și organizational. Angajamentele lui de training acoperă multiple aspecte ale motivației: engagement, productivitate, performanță, motivarea echipei, leadership, comunicare și performanță organizațională.

Veronel este autorul cărții Dușul cu Motivație și CEO al VMotivation, având peste 3 ani de experiență în domeniul motivației. În același timp este și fondatorul serviciului SMS Motivațional Gratuit, primul de acest fel din lume. În decursul anilor, a colaborat cu diferite organizații pe plan local, printre care BuzzCamp, HP, AEGEE, EESTEC, BusinessDays, Project Management Days, cât și pe plan internațional în Cehia și Ungaria.

Când și unde?

#Tânăr și #Antreprenor are loc în data de 22 aprilie, vineri, ora 18:00 la sediul WeLoveDigitalUnirii.ro situat pe Strada Radu Vodă nr. 17.

strada radu voda, 17 bucuresti

Programul:

  • 
18:00 – 18:30 – Întâmpinarea invitațiilor
  • 
18:30 – 18:45 – Sesiune interactivă cu gazda Alexandru Mirela
  • 18:45 – 19:15 – Mihai Mihale
  • 19:15 – 19:45 – Veronel Guiman
  • 19:45 – 20:15 – Sesiune de Q&AÎnscriere și alte detalii

Înscrierea la eveniment se face completând formularul pe care îl găsești aici și costă 25 lei.
Plata se face în contul bancar:
 IBAN: RO98 INGB 0000 9999 0569 4017
Deținător Cont: Optim Team SRL-D
Cu specificația: #Tanar

Cine sunt organizatorii?

Evenimentul #Tânăr și #Antreprenor este organizat de Eagle’s Gate, un club de networking adresat tinerilor. Acesta are ca scop conturarea spiritului de antreprenor în rândul tinerilor.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus