Evenimente

Treasure Hunt Bucharest 2017

Cover Treasure Hunt
© LSAC

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare organizează la începutul acestui an universitar prima ediție a evenimentului Treasure Hunt Bucharest, unde concurenții vor avea ca obiectiv depășirea diferitelor obstacole ce le vor sta în cale în încercarea lor de a parcurge traseul stabilit.

Ce facem la Treasure Hunt Bucharest?

Evenimentul reprezintă un proiect inovator ce are ca scop principal descoperirea orașului atât de către boboci, cât și de către ceilalți studenți dornici de aventură. Prin intermediul acestui eveniment, ce se bazează pe comunicare și colaborare, studenții vor avea ocazia să creeze noi legături sociale și să dea dovadă de creativitate, ingeniozitate și cultură generală, toate acestea îmbinându-se perfect cu competențele lor fizice. Totodată, participanții vor fi conduși de interesul acordat încheierii cu succes a acestei provocări, menite să dezvolte atât spiritul de echipă, cât și pe cel competitiv.

Când are loc?

“Treasure Hunt Bucharest” va avea loc sâmbătă, 14 octombrie 2017, în unele dintre cele mai frecventate zone ale capitalei și are ca punct de întâlnire Facultatea de Automatică și Calculatoare, fiind un eveniment dedicat doar studenților facultății noastre.

Cum mă înscriu?

Înscrierile se vor face în perioada 1-12 octombrie, completând formularul ce va apărea pe pagina de facebook a evenimentului.

Despre LSAC

logo lsac bucureștiLiga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare este o organizație studențească apolitică, non-guvernamentală și non-profit ce vine în sprijinul studenților, asigurându-le acestora o educație complementară celei oferite în timpul anilor de studiu și stimulând participarea lor la diferite evenimente organizate în cadrul facultății. Mai multe detalii despre organizație găsiți pe site.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus