Evenimente

Vivid Mind @ASPSE

Vivid Mind
© ASPSE

Vivid Mind este un proiect organizat de Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației (ASPSE), ce are ca obiectiv general dezvoltarea și valorificarea cercetării științifice. A luat naștere din dorința noastră, în calitate de studenți ai facultății de psihologie, de a introduce publicului larg cercetării în diverse domenii.

Despre Vivid Mind

Vivid Mind dorește să aducă publicul cât mai aproape de cercetare prin metode creative și inovative. Deși cercetarea poate părea plină de cifre și noțiuni abstracte, în realitate acesta reprezintă o lume a ideilor, inovațiilor și a oamenilor care își doresc să aducă mereu ceva nou în lume. Prin acest proiect, ne dorim, de asemenea, ca publicul să dobândească și să-și dezvolte abilitățile necesare pentru realizarea unei cercetări de succes. De aceea a fost creat Vivid Mind, un proiect dinamic, ce reprezintă un prim pas în descoperirea cercetării științifice.


Structura evenimentului:

Proiectul Vivid Mind este stucturat sub forma a doua zile de conferință și patru workshop-uri, abordând teme de actualitate și interes în domeniul cercetării științifice.

Conferința cuprinde 4 teme principale:

  • Psihologia evoluționistă
  • Terapia ABA
  • Violența domestică
  • Neuroștiințe

Preț bilet: 20 lei/zi sau 25 lei ambele zile pentru studenți; 40 lei/zi sau 45 lei ambele zile pentru adulți.

Wokshopurile abordează 4 teme:

  • Psihologia evoluționistă
  • Terapia ABA
  • Violența domestică
  • Neuroștiințe

Când și unde?

Conferința se desfășoară în perioada 11-12 martie, în intervalul orar 10:00-16:00, iar locația conferinței va fi asigurată de Facultatea de Sociologie și Asistență Socială – sediul Panduri (Str. Panduri nr. 90, sector 5, București, Romania).

Date de contact ale organizatorilor:


VIVID MIND 
Coordonator: Marta Șipoteanu – 0722 576 655; [email protected]

Despre Asociaţia Studenţilor la Psihologie și Științele Educației:

Asociaţia Studenţilor la Psihologie și Științele Educației este o organizație studențească înființată încă din 2004 și reprezintă asociația reprezentativă la nivelul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București. Aceasta își dorește să ajute studenții în procesul de învățare formală, dar și să aducă noi oportunități de învățare non-formală. Mai multe detalii despre asociaţie găsiţi pe site.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus