Oportunitati

Ansamblul Folcloric Doinița recrutează! – Casa de Cultură

doinița recrutează

Ansamblul Folcloric Doinița recrutează! Dacă vrei să înveți dansuri folclorice românești, să faci parte dintr-un grup tânăr și dinamic, să dansezi în spectacole naționale și să pleci în turnee internaționale, te invităm să te alături Ansamblului Folcloric „Doinița” din Casa de Cultură a Studenților București! Nu percepem taxă de înscriere!

Cum mă înscriu?

Pentru a te înscrie, te rugăm să o contactezi pe:

Simona Leasă: [email protected] – 0726.926.677

Înscriem, de asemenea, instrumentiști de muzică populară care doresc să facă parte din orchestra ansamblului folcloric “Doina”. Cei mai talentați dintre voi vor avea ocazia să participe la spectacole deosebite, în București sau în străinătate.

Program repetiții

  • 
Vineri între orele 18:30 – 20:30
  • 
Duminica între orele 9:30 – 13:30

Prima întâlnire are loc duminică, 09 octombrie 2016, la Casa de Cultură a Studenților din București.

Calea Plevnei 61 Buuresti

Nu percepem taxă de înscriere!

Alte detalii

Poți viziona fotografii din turneele noastre internationale aici.
Ne poți urmări și pe pagina noastră de facebook.

Despre Ansamblul DOINIȚA

Ansamblul folcloric DOINIȚA, desi proaspăt înființat (în anul 2009), se mândrește cu participări naționale și internaționale și cu aprecieri din partea persoanelor de specialitate. 
Repertoriul ansamblului este variat, cuprinzând dansuri populare din toate zonele țării: Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Banat, Bihor, Făgăraș, Năsaud, Maramureș și bineînțeles, Călușul, dansul reprezentativ al românilor. Fiecare dans este jucat în costumul specific zonei din care provine.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus