Oportunitati

Asociatia Studentilor Europeni AEGEE-Bucuresti a inceput recrutarile acestui an!

Poster Recrutari AEGEE-Bucuresti 2017
© AEGEE-București

Incepand cu 1 octombrie 2017, AEGEE-Bucuresti – filiala a celei mai mari organizatii studentesti din Europa (Association des Etats Generaux des Etudiants de l’Europe) – isi deschide portile catre publicul studentesc, si nu numai, dornic sa se implice in voluntariat pentru a se dezvolta, dar si pentru a dedica timpul sau si altora.

Pe cine cautam?

AEGEE-Bucuresti cauta tineri studenti, boboci, absolventi ori angajati, sa devina parte din reteaua de membri existenta in peste 170 de orase in aproximativ 40 de tari din Europa si din imprejurimi.

Profilul candidatului

Profilul ideal de candidat este al tanarului dornic sa-si dezvolte ori sa-si slefuiasca aptitudinile in plan personal si profesional, curios si netemator in a pune intrebari si pregatit sa invete si sa exploreze. In urma voluntariatului in AEGEE, se asteapta o imbunatatire a abilitatilor de leadership, simtul raspunderii, spiritul de echipa, responsabilitatea, organizarea timpului in mod eficient, educatia financiara, organizarea de eveniment, capacitatea critica si de analiza, educatia civica participativa.

Cum devin membru?

Pentru a deveni membru, este necesara completarea formularului online, in urma careia va fi setata o data favorabila a discutiei in cadrul unui interviu. Perioada de aplicatii este deschisa pana in data de 16 octombrie, urmata de perioada de interviuri si, ulterior, de perioada de inductie in organizatie, in urma indeplinirii cu succes a pasilor mentionati.

Hai sa ne cunoastem

De asemenea, pentru a putea cunoaste organizatia mai bine, AEGEE-Bucuresti invita toti curiosii in propriul sediu de pe strada Frumoasa, nr. 31, la Noaptea Organizatiilor Studentesti – Editia a III-a, ce va avea loc in data de 5 octombrie, incepand cu orele 20:00.

Urmareste-i pe pagina de Facebook pentru mai multe informatii si nu ezita sa ii contactezi pentru intrebari!

4 octombrie 2017

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus