Oportunitati

Business Club a dat startul înscrierilor!

2. Campanie recrutare - BC
© Business Organization for Students

În fiecare început de an academic, comunitatea își deschide porțile către studenții din București, oferindu-le acestora un ansamblu de contexte practice și non – formale de dezvoltare. Alături de comunitate, membrii se pot orienta către dezvoltarea propriilor afaceri în sfera antreprenoriatului, fie pot opta pentru diferite funcții în cadrul companiilor de top. Între 27 septembrie și 13 octombrie, se desfășoară perioada de recrutare a viitorilor membri Business Club. Află mai multe informații pe www.thebusinessclub.ro.

Ca urmare a nevoii studenților de a se implica într-un mod activ și concret în mediul de afaceri din România, în toamna anului 2000, a luat naștere comunitatea Business Club, aceasta fiind parte a Asociației Voluntari pentru Idei și Proiecte.

De-a lungul timpului, comunitatea a reprezentat un catalizator între mediul academic și mediul de business, reunind studenții pasionați de antreprenoriat, aflându-se în căutarea unor contexte practice și non – formale de învățare.

Începând cu anul 2017, ca urmare a diversificării accelerate a nevoilor studenților, comunitatea Business Club își păstrează originile specifice antreprenoriale, propunând totodată un suflu nou prin dezvoltarea viitorilor lideri de business ai României, ca specialiști ai domeniilor în care activează.

Misiunea comunității noastre este de a dezvolta viitorii lideri de business din România, aceștia diferențiindu-se prin spiritul întreprinzător, autonomie și capacitate de inovare.

La nivel intern, membrii comunității au oportunitatea de a-și dezvolta competențele Soft și Hard în cadrul incubatoarelor interne, „Incubate Yourself” și „Incubate Your Idea”, cât și de a-și alege o specializare în cadrul departamentelor organizației VIP, printre acestea precizând Marketing, Online, PR, Business Development, Financiar și HR.

Pe data de 10 octombrie, te invităm în cadrul Academiei de Studii Economice din București, clădirea Victor Slăvescu, sala 4102, la o nouă conferință marca „Business Stories”. În cadrul evenimentului, vei avea oportunitatea să interacționezi cu Robert Knapp, co-founder și CEO CyberGhost VPN și Tudor Iliescu, General Manager emro.ventures, să le afli povestea și ultimele insight-uri din mediul antreprenorial.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus