Oportunitati

Codette Traveler Grant

Codette Traveler Grant
© Codette

Codette Traveler Grant este primul grant din România dedicat româncelor cu proiecte sau experiență de lucru în domeniul tech pentru a participa la conferința Grace Hopper Celebration for Women in Computing, care are loc între 4-6 octombrie în Orlando, Florida (SUA).

Despre Codette Traveler Grant

Codette crede în puterea diversității, a experiențelor și a noilor perspective ce ne pot schimba lumea. Fiecare fată merită o oportunitate să fie mai aproape de zona tech. Suntem parte activă pentru înlăturarea barierelor și susținerea fetelor în tech. Suntem entuziasmate să lansăm Codette Traveler Grant!

Avem la dispoziție două locuri pentru conferința Grace Hopper Celebration for Women in Computing, care are loc între 4-6 octombrie în Orlando, Florida (SUA), pe care le vom împărți în mod egal între aplicantele prin formularul de înregistrare și voluntarele Codette.

Ce oferim?

Biletul de acces la conferință, biletul de avion dus-întors, cazare pentru zilele conferinței

Completează formularul de înscriere până pe 19 mai și ai o șansă să participi la Grace Hopper Celebration of Women in Computing. Nu uita să citești și regulamentul campaniei, disponibil aici.

Calendarul programului:

  • 12 Aprilie – Lansare Codette Traveler
  • 12 Aprilie – 19 Mai – Perioadă de aplicare pentru bursă
  • 19 Mai – Deadline aplicare (11.55PM GTM+2)
  • 19 Mai – 18 Iunie – Interviuri cu finalistele, alegerea câștigătoarelor
  • Iulie – Septembrie – Formalități, obținerea pașapoartelor / a vizelor de către Câștigătoare
  • 4 – 6 Octombrie – Conferința Grace Hopper Celebration of Women in Computing

Alte detalii:

Site grant
Pagină Facebook a evenimentului.
Formular de înscriere.

Despre Codette

logo codetteCodette este comunitatea pentru toate femeile interesate de sfera IT din România, fie ele începătoare sau avansate, la liceu, studente, sau cu ani de experiență.
Codette își propune să creeze oportunități și evenimente pentru toate nivelurile de experiență si pentru toate categoriile de vârstă. Printre activitățile Codette putem enumera cursuri practice (workshopuri), sesiuni de informare cu privire la carieră, întâlniri de lucru, prezentări, sesiuni informale, precum și alte activități care se pretează la nevoile comunității.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus