Oportunitati

Curs acreditat ANC Expert Achiziții Publice și Private

Expert Achiziții Publice și Private

Core Fusion te invită să participi, în perioada 21 – 25 noiembrie 2016, la un curs acreditat ANC (Expert achiziții publice și private) unde vei cunoaște nouățile legislative și tehnice din domeniu și vei învăța cum să elaborezi documentele de specialitate.

De ce acest curs?

Expertul achiziții publice sprijină şi consiliază personalul tehnic/economic de execuție şi administrativ/juridic, în luarea unor decizii corecte privind achiziționarea de produse/servicii/lucrări care să corespundă cerințelor esențiale prevăzute de legislația aplicabilă, în condiții de deplină legalitate.

În acest sens, expertul în achiziții publice acordă consultații, la cerere, individuale sau în grup, pentru problemele apărute în instituția respectivă, la însuşirea şi implementarea legislației aplicabile.

Ținând cont de dinamica schimbărilor legislației aplicabile şi a completărilor/modificărilor acesteia, expertul în achiziții publice oferă toate informațiile necesare la actualizarea bazelor de date legislative specifice activităților desfăşurate de autoritatea contractantă.

Cine poate participa?

Cursul de Expert în Achiziții acreditat ANC este deschis pentru oricine dorește să participe, însă examenul final în vederea obținerii diplomei acreditate îl pot susține doar cei care au absolvit studiile superioare, respectiv care au obținut diploma de licență.

Cum se va desfășura examenul în vederea obținerii diplomei acreditate ANC?

Examenul în vederea obținerii diplomei acreditate va consta în două probe: teoretică și pactică. La proba teoretică, participanții vor avea de selectat varianta corectă (test grilă) iar la proba practică se va lucra împreună cu trainerul pe parcursul zilelor de curs. În final, acestea două vor fi predate comisiei ANC iar aceasta va lansa scurte întrebări legate de programa cursului de Achiziții.

Trainerul cursului:

alexandrina ivan curs Expert Achiziții Publice și PrivateAlexandrina Ivan

Cu peste 10 ani de experiență în achiziții publice, consultanță în proiecte finanțate prin fonduri europene, cercetare, vânzări și training în companii mari și mici, din țară și străinatate, din arii de activitate ca dezvoltare de soft, consultanță, industria farmaceutică și turism. În domeniul achizițiilor publice, Alexandrina a activat încă din 2007, atât în companii naționale cât și în mutinaționale.

Agendă curs Expert Achiziții Publice și Private:

Cursul de Expert Achiziții Publice se desfășoară în decursul a cinci zile, timp în care participanții vor studia următoarele:

Ziua I:
 • Legislația aplicabilă
 • Metode uzuale de comunicare pentru activități. Surse de preluare a informațiilor
 • Noutăți legislative și tehnice din domeniu(directive, legi, hotărâri ale Guvernului)
Ziua II:
 • Acte normative din domeniul achizițiilor publice/privaterograme informatice specifice, sistemul electronic de achiziții publice/private
 • Activități/sarcini de echipă: elaborarea documentației de atribuire, evaluare oferte, candidaturi
 • Legislația și normele de aplicare în vigoare referitoare la achiziții publice/private
Ziua III:
 • Negocierea în cadrul procedurilor de atribuire
 • Principiile care stau la baza atribuirii contractelor de achiziție publice/private
 • Legislația specifică domeniului de activitate al autorității contractante
Ziua IV:
 • Legislația națională și internațională specifică achizițiilor publice/private
 • Elaborarea documentelor de specialitate
 • Derularea procedurilor de achiziție publică/privată
Ziua V
 • Aplicarea corectă a criteriilor de calificare/selecție și sau atribuire stabilite
 • Reguli de depunere și prezentare a ofertelor
 • Evaluarea corectă a propunerilor tehnice și prounerilor financiare
 • Examen în vederea obținerii diplomei acreditate ANC

Când și unde are loc?

Cursul va avea loc în perioada 21 – 25 noiembrie 2016, între orele 17:30 – 21:00, Strada Popa Rusu, nr. 16 A, Sector 2, București (Piața Rosetti, la 5 minute de metrou Universitate), București, România.

Strada Popa Rusu, 16 A, Bucuresti

Înscriere și alte detalii

Înscrierile au loc până pe data de 18 noiembrie 2016 ora 12:00 și se fac completând formularul pe care îl găsești aici.
Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.
Dacă ai card StudLand cursul este 329 lei (de la preț întreg 549 lei)
• Persoană de contact: Anca Pricop – 0744.489.469

Despre Core Fusion

logo core fusionCore Fusion este o companie dedicată îmbunătățirii resursei umane disponibile pe piața muncii din România. În acest sens, Core Fusion înglobează trei direcții de dezvoltare sinergice: evenimentele corporative, formarea profesională și serviciile de plasare a forței de muncă, ajutându-se de experiența cumulată a membrilor echipei coordonatoare.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus