Oportunitati

Curs acreditat ANC PR și Comunicare

Curs acreditat ANC PR și Comunicare

Core Fusion te invită să participi în perioada 21 – 25 noiembrie la un Curs acreditat ANC PR și Comunicare, unde vei putea dobândi sau dezvolta abilitățile de comunicare și promovare pentru propria companie sau pentru compania în care activezi.

De ce acest curs?

În prezent, un produs sau un serviciu calitativ, impune și o promovare pe măsură. În ideea de a câștiga încrederea consumatorilor, companiile se luptă pentru a găsi cele mai bune strategii de marketing dar și pentru a lucra cu cei mai buni oameni de PR și Comunicare.

Crearea și menținerea unei bune reputații publice reprezintă un proces continuu. Fără un PR eficient este dificil să captezi atenția publicului vizat dar mai ales, să influențezi opiniile și deciziile acestuia.

Prin crearea și menținerea unei bune reputații publice, specialiștii de PR și Comunicare joacă un rol important în succesul total al afacerii, acesta ajutând la menținerea relației cu publicul dar și la transmiterea eficientă a mesajului cu diverse tehnici de design.

Cine poate participa?

Cursul de PR și Comunicare acreditat ANC este deschis pentru oricine dorește să participe însă examenul final în vederea obținerii diplomei acreditate îl poate susține doar cei care au absolvit studiile medii, respectiv care au obținut diploma de bacalaureat.

Cum se va desfășura examenul în vederea obținerii diplomei acreditate ANC?

Examenul în vederea obținerii diplomei acreditate va consta în două probe: teoretică și pactică. La proba teoretică, participanții vor avea de selectat varianta corectă (test grilă) iar la proba practică se va lucra împreună cu trainerul pe parcursul zilelor de curs. În final, acestea două vor fi predate comisiei ANC iar aceasta va lansa scurte întrebări legate de programa cursului de PR și Comunicare.

Trainerii cursurlui:

george-vasileGeorge Vasile

Cu peste 4 ani experiență în Comunicare&PR și 2 ani în persuasive selling, în companii mari din România, din arii de activitate ca Telecomunicații, Televiziune, PR Personal.
În domeniul Comunicării și PR-ului, George a activat înca din anul 2012, în cadrul televizunii Kanal D, ocupându-se de comunicare corporate, de brand, cat și de relatiile cu presa și comunicare personală a vedetelor stației.

liviu-vasilescuLiviu Vasilescu

Designer grafic și trainer de PR cu peste 5 ani de experiență în comunicare, Liviu a oferit consultații pentru Metrorex și Gândul zilei de logo design si branding. De asemenea pentru Maastricht School of Management România a fost Coordonator de Marketing
Vezi portofoliul lui Liviu.

Agendă curs acreditat ANC PR și Comunicare

Cursul de PR și Comunicare se desfășoară în decursul a cinci zile, timp în care participanții vor studia următoarele:

Ziua I:
 • Munca în echipe multidisciplinare
 • Definire PR-ului. Tehnici de comunicare
 • Realizarea materialelor
Ziua II:
 • Pregătirea întâlnirilor de lucru
 • Organizarea campaniilor integrate
 • Comunicare interactivă
Ziua III:
 • Comunicare interpersonală
 • Participarea la eficientizarea comunicării în organizaţie
 • Realizarea unei prezentări(professional level)
Ziua IV:
 • Organizarea de evenimente
 • Menţinerea relaţiilor cu mass-media
 • Evaluarea eficienţei programelor de relaţii publice
 Ziua V:
 • Planificarea şi conducerea campaniilor de PR
 • Adaptarea la situațiile de criză în campaniile PR
 • Examen în vederea obținerii diplomei acreditate ANC

Când și unde are loc?

Cursul va avea loc în perioada 21 – 25 noiembrie 2016 , interval orar 17 – 21, la Pura Vida Hub, din strada Smârdan, nr. 15, București, România.

Strada Smârdan, 15 Bucuresti

Înscriere și alte detalii

Înscrierile au loc până pe data de 18 noiembrie 2016 ora 12:00 și se fac completând formularul pe care îl găsești aici.
Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.
Dacă ai card StudLand cursul este 269 lei (de la preț întreg 449).
• Persoană de contact: Anca Pricop – 0744.489.469

Despre Core Fusion

logo core fusionCore Fusion este o companie dedicată îmbunătățirii resursei umane disponibile pe piața muncii din România. În acest sens, Core Fusion înglobează trei direcții de dezvoltare sinergice: evenimentele corporative, formarea profesională și serviciile de plasare a forței de muncă, ajutându-se de experiența cumulată a membrilor echipei coordonatoare.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus