Oportunitati

Curs de Antreprenoriat, Managementul Proiectelor, Marketing și Comunicare @CCS

Casa de Cultură a Studenților din București organizează următoarele cursuri gratuite, pentru studenții și tinerii cu vârste între 18 și 35 de ani. Temele alese sunt: ANTREPRENORIAT, MANAGEMENTUL PROIECTELOR, MARKETING ȘI COMUNICARE
© CCS

Casa de Cultură a Studenților din București organizează următoarele cursuri gratuite, pentru studenții și tinerii cu vârste între 18 și 35 de ani. Temele alese sunt: ANTREPRENORIAT, MANAGEMENTUL PROIECTELOR, MARKETING ȘI COMUNICARE. Te poți înscrie până pe 15 decembrie. Locurile sunt limitate!

Program

Progamul fiecarui modul este după următorul orar:

  • 
Vineri în intervalul orar 16:00–20:00
  • Sâmbătă în intervalul orar 10:00–20:00
  • Duminică în intervalul orar 10:00–16:00

Cum te poți înscrie?

Trimiţi email la adresa: [email protected] 
în care specifici:

  • 
La subiectul mesajului: (denumire modului ales – de exemplu: antreprenoriat)
  • În corpul mesajului: datele de contact (nume, prenume, adresa  de email , nr. de  telefon)

Data limită de înscriere: joi, 15 decembrie 2016, ora 15:00.
Numărul de locuri este limitat la 17 persoane/modul!

Alte informații

Tuturor participanților la curs li se asigură:

  • Suportul de curs;
  • Teste de verificare a cunoștiintelor cursanților;
  • Logistica și tehnica necesarp (birotică, echipamente IT și de prezentare etc.) pentru desfășurarea în condiții optime a cursurilor;
  • Diploma de participare și chestionare.

Când și unde?

Cursurile au loc în weekendul 16 – 18 decembrie 2016 în spații din Casa de Cultură a Studenților București (Calea Plevnei nr.61)

Calea plevnei, 61 Bucuresti

DESPRE CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR BUCUREȘTI

Logo_CCSConstruită din inițiativa domnului Stelian Popescu – președintele societății anonime „Universul” de antrepriza ing. Emil Prager sub controlul prof. arh. Petre Antonescu, clădirea a fost inaugurată pe 18 noiembrie 1937. Generațiilor trecutelor decenii le este cunoscută sub denumirea de Casa de Cultură a Studenților “Grigore Preoteasa” nume ce l-a purtat oficial din 1957 până in 1982. Din anul 1937 și până în prezent, trecând prin decenii de prefaceri și convulsii politico-sociale, Casa de Cultură a Studenților din București și-a păstrat menirea. A fost și a rămas o „CASĂ” în care, pentru a-ți realiza un hobby, condițiile de participare sunt: dorința, talentul, bunul simț. Mai multe detalii pe site.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus