Oportunitati

Cursuri de prim ajutor 2016

Curs de prim ajutor 2016 cover

Primul ajutor este reprezentat de totalitatea acțiunilor efectuate de către persoane fără pregătire medicală și fără echipamente specifice acestui scop, menite să stabilizeze victima până la preluarea ei de către un serviciu specializat. Cursurile  de prim ajutor oferite de asociația „Succes în Educație și Sport” (ASES) sunt susținute de către un medic specialist. Participarea la curs se face pe bază de înscriere.

  • Durata cursului este de 6 ore, cursul se organizează în week-end.
  • Este un curs intensiv, atât teoretic cât și practic.
  • Certificatul de absolvire este gratuit, acesta se acordă în urma unei evaluări finale din cunoștințele dobândite.
  • Suportul de curs este gratuit, o să îl primiți în format electronic, după absolvirea cursului.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile!

Când şi unde?

Cursul are loc în data de 21 mai 2016, începând cu ora 11.00.
Adresa: Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, etaj 1, sector 2, București, România.

Bulevardul Chisinau, 1 Bucuresti

Cum mă înscriu la cursul de prim ajutor?

Pentru a participa la cursul de prim ajutor este necesară înscrierea online pe care o poți face completând formularul de aici. Taxa de participare este de 120 lei, iar metoda de plată este regăsită în formularul de înscriere. Înscrierea și rezervarea locului este confirmată după confirmarea plății.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asteptăm la curs!

Alte detalii

Pentru mai multe detalii despre cursul de prim ajutor poți accesa:

Pentru alte informații ne poți trimite un mail la adresa: [email protected] sau ne poți contacta la numărul de telefon 0771.430.955.

Despre Asociația „Succes în Educație și Sport”

Asociația „Succes în Educație și Sport” (ASES) reprezintă o structură de acțiune și promovare în domeniul educației și al sportului în România, obiectivele structurii privesc în mod deosebit problemele legate de cercetarea, promovarea, dezvoltarea și implementarea noilor tehnici apărute în plan european și nu numai în domeniul educației în general și al sportului în special. Mai multe detalii despre asociație găsiți pe site.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus