Oportunitati

Descoperă Programele AIESEC

descopera-programele-aiesec
© GDP

ONG-urile sunt recunoscute ca actori importanți în cadrul societății, contribuind la dezvoltarea acesteia. Intenția lor este de a avea un impact pozitiv asupra ei, de a face o schimbare, susținând și luptând pentru diferite cauze. AIESEC este unul dintre ONG-urile care dorește să contribuie la crearea unei societăți mai bune prin programele de schimb internațional, care au ca scop principal dezvoltarea personală a tinerilor. Descoperă programele AIESEC:

Global Citizen este un program adresat tinerilor, prin intermediul căruia aceștia pot pleca timp de 6-8 săptămâni într-un stagiu de voluntariat internațional. În cadrul programului, aceștia își pot alege un proiect aparținând unui anumit domeniu, care le va oferi oportunitatea de a se dezvolta atât personal, cât și profesional. Domeniile din care pot fi alese proiectele sunt: Educație, Marketing, Travel și Arts, iar exemple de țări partenere sunt Polonia, Cehia, Maroc, Brazilia, Mexic, Indonezia. Din 2012 au plecat 260 de studenți din București în stagii de voluntariat internațional.

descopera-programele-aiesec-1

Global Talent este un program care oferă tinerilor oportunitatea de a lucra în instituții, companii sau organizații din străinătate în cadrul unui internship internațional. Domeniile în care aceștia pot activa sunt: Marketing, Vânzări, PR&Advertising, HR, Management, IT, Educație. Printre țările partenere se numără Germania, Polonia, Rusia, Turcia, Egipt, Brazilia. Din 2013 au plecat peste 100 de studenți din București în internshipuri internaționale.

Global Entrepreneurs este un program nou AIESEC, introdus în anul 2015, care oferă studenților ocazia de a lucra într-un Start-up în cadrul unui internship internațional. Marketing este unul dintre cele mai dezvoltate domenii ale acestui program. Principalele țări în care tinerii pot avea experiențe internaționale sunt: Egipt, Rusia, Cehia, Serbia.

Toate aceste programe îndeplinesc scopul organizației AIESEC, reușind să deschidă tinerilor noi orizonturi de dezvoltare și contribuind la îmbunătățirea societății.

Despre AIESEC:

logo-aiesecAIESEC este cea mai mare organizație internațională, independentă, non-profit și neafiliată politic, condusă de tineri. Membrii săi sunt interesați de a rezolva probleme globale. AIESEC este prezent în peste 125 de țări și teritorii și realizează peste 26.000 de schimburi internaționale pe an, conduse de peste 70.000 de membri.

Contact:
Adriana Isăilă, Vicepreședinte PR, AIESEC București
e-mail: [email protected]
Telefon: 0724 610 870

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

StudLand este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!

Sus